Разноразно питање

1. Sexality 2

Nakon spontanog prvog sexality-a (sexality) u svakoj ženi javlja se potreba da iste ili slične poteze ponavlja i vežba pred ogledalom ne bi li se usavršila. Pritom usavršava i one nove spontane poteze i time obogaćuje svoju tehniku sexality-a. Nešto kao kate u borilačkim sportovima. Svaka tehnika odgovara određenom ambijentu i situaciji.

Sad sam skoro usavršila kafanski sexality i prva praktična primena bila je pun pogodak. Nadmašila sam sopstvena očekivanja.

Punoletstvo moje drugarice u kafani prošle nedelje obeležio je moj sexality.

Obukla sam se extra od glave do pete (videti sliku) i krenula u pohod.
    Motiv da izvedem sexality bio je da se osvetim bivšem dečku koji je takođe bio na rođendanu.

Ušla sam sigurnim sexy korakom u kafanu, uzdignutih grudi i glave. Prošetala sam sexy pored njegovog stola i sela sa svojim muškim društvom koji su odmah istog trenutka zaboravili na prijateljstvo i bacili se u akciju. Stukla sam odmah dupli vinjak da se sexy opustim i prepustila sam se divljem sexy plesu uz zvuke narodne muzike. Sexy sam njihala zadnjicom i kukovima, sexy se uvijala kako sam znala, umela i vežbala, igrala sam sve moguće sexy plesove, a šotu sam sexy razbijala. Penjala sam se po stolicama i stolovima i vukla sam muške za kragne, kravate dok su oni omamljeni išli za mnom i igrali prljavi sexy ples. Igrala sam sexy trojku sa dvojcom nazgodnijih frajera u kraju, sexy se uvijala se oko njih dok nisu pali na kolena. Bivsi me je sve vreme gledao, čas ljubomorno, čas topeći se po stolu dok sam mu ja slala srca i poljupce. Kada više nije mogao da izdrži moj sexy nastup odjednom se napio i sljuštio je litar i po rakije za pola sata i otišao iz osvete da igra sa drugom, ali na sreću to nije ubilo moj sexality. Iz sexy protesta, popela sam se na njegov sto, poobarala sve sa stola i prazbijala i počela da sexy igram. Sav muški svet se sjatio oko mene, a bivšem je samo ostalo da me zabezeknuto gleda i da drhti. On je seo i nastavio da pije, pije i pije.
    Kada sam otišla iz kafane svi su odjednom utihnuli. Više nije bilo isto bez mene.
    Ujutro posle svega, mog bivšeg je bolela glava od tolikog alkohola, a i ljudi u mom mestu su počeli da pričaju da sam mu mozak popila. Posle te noći on nije isti čovek.

Za više slika pogledati moj fejsbuk profil.

Komentari

Миле Бандерас
    Сјајно! Бата Милету је топло око срца кад прочита овако нешто, усне се саме развуку у осмех, а очи заиграју ко на зејтину. Једина мана дефиниције јесте то што нам кажеш да погледадмо твој фејсбук профил без линка истог, зато молим да ми то пошаљеш у инбокс. Бтв, слика десно је фантастична!

pre 4 dana

rockangel
    Imas link na PVT-u

pre 4 dana

Slavk0
    Rockangel dominiraš.

pre 4 dana

Деветар Цокулић
    Rockangel dominiraš.
    pre 4 dana

sedplas
    Rockangel dominiraš.
    pre 4 dana

Vučica21™
    Daj mi broj ;) Volim takve ženske.

pre 4 dana

rockangel
    Vucice izvini, ali ja sam strejt. :)

pre 4 dana

Buksnomanijak
    Šote mori šote, šote mašala!+

pre 4 dana

Vučica21™
    E jbg a baš bi mi bila dobra drugarica. :(

pre 4 dana

Hugocavez
    odjednom se napio i sljuštio je litar i po rakije za pola sata
    Просто немогуће.

pre 4 dana

rockangel
    Koliko je bio namocan i slomljen sve je moguce :)

pre 4 dana

rockangel
    *nemocan

pre 4 dana

smorena
    Šta je taj bivši uradio, ako smem da pitam? Razneo zgradu? Poklonio ti onu ludu macu?

pre 4 dana

Hugocavez
    Види, поштујем ја све, и трипове и лудило, ал да си Кајли Миног, ово је немогуће;)

pre 4 dana

Гроф Влатко Паскачић
    Ja bi ovo brisao da sam neki tamo moderator.

pre 4 dana

selenijum
    Ali Vlatko pošto nisi, nemoj, pusti na da se zabavljamo :)

pre 4 dana

D0BR0VECE
    Uuuuu, pogresih. Gotivna si devojcice skroz, ono, bas si moderna, dao sam ti plus i omiljeno, ali molim te, nikad, nikad, nikad nemoj da pricas da si se 'extra' obukla. Svaki put kad neko upotrebi tu konstrukciju desi se razorni zemljotres na drugom kraju sveta. To ti je onaj efekat leptirovog krila, ili kako vec.

E, i kako ide sa mackom? Prskas li ili je mlatis?

pre 4 dana

Гроф Влатко Паскачић
    Upravo, selenijmka, upravo.

Na, igrajte se :)

pre 4 dana

rockangel
    ignorisem je i ne pustam u kucu

pre 4 dana

selenijum
    Fala gospon nemoderatore!

pre 4 dana

бури
    JA JEBEM!!!

pre 4 dana

Шоми
    ПОКОРИЛА!!!1

pre 4 dana

Petar Pan Pezo$
    odjednom se napio i sljuštio je litar i po rakije za pola sata i otišao iz osvete da igra sa drugom
    Aha, posle litar i po rakije za pola sata mogo je samo da ode da povraća i sere po toj ribi, a da igra, nikako...

Ti mora da si bila jedino žensko na toj žurci kad su se tako sjatili na tebe

pre 4 dana

kizo
    Odakle tebi sise?

pre 4 dana

rockangel
    nisam bila jedino zensko. Bilo je jos tip tip sredjenih zenski

pre 4 dana

rockangel
    igrao je i pio majke mi

pre 4 dana

m70ab2
    Rockangel dominiraš.

pre 4 dana

Радјард Куплунг
    Džabe osveta kad te nije niko opravio.

pre 4 dana

rockangel
    ?

pre 4 dana

kizo
    Pita čovjek jes džaba išla.

pre 4 dana

Данкан Фергусон
    УАН ШАНА ЕЈНЏЕЛ! ДЕРЗ ОНЛИ УАН ШАНА ЕЈНЏЕЛ!

pre 4 dana

бури
    KIZO OBJASNIO!!!

pre 4 dana

Thomdril Merrilin
    Који си бачје, боли те курац

pre 4 dana

rockangel
    Nisam. osvetila sam mu se. Ljut je ko ris i jede se ziv. Nije mu pomolo ni to sto je pio da zaleci tugu, jed i ljubomoru.

pre 4 dana

LegoKockar
    Nisam. osvetila sam mu se. Ljut je ko ris i jede se ziv. Nije mu pomolo ni to sto je pio da zaleci tugu, jed i ljubomoru.
    A vidim ja nema Barakude u zadnje vrijeme...opija se čovek.

pre 4 dana

kizo
    Jes jebala išta?

pre 4 dana

selenijum
    Jes jebala išta?
    Možda onu ludu mačku što voli sise.

pre 4 dana

rockangel
    ma, budala ne bih da picams ta mi je sve uradio i sta je sve izmisljao za mene. Upropastio me je nacisto, sad sam ja njega upropastila!

pre 4 dana

Радјард Куплунг
    I neka si! Nek ide u peršun!

pre 4 dana

Шоми
    НИСАМ У ТОКУ, ЈЕЛ ТО БАРАКУДА ИЛИ НЕКО ДРУГИ?

pre 4 dana

rockangel
    Nije barracuda ni Trisa. To je jedan iz mog kraja.

pre 4 dana

Борко
    Дај још слика. И како то бре да се анђео рока хвали како игра уз шоту?

pre 4 dana

Izzie
    Која си ти... Јебеш сестро! Плус!

pre 4 dana

Борко
    Nije barracuda ni Trisa. To je jedan iz mog kraja.
    А колико њих је тебе бре стигло да упропасти?

pre 4 dana

rockangel
    Dvojca su me u zivotu upropastila. Zbog njih sam stravicno losa!

pre 4 dana

kizo
    A kako su te tačno upropastili? Zguza?

pre 4 dana

Борко
    Dvojca su me u zivotu upropastila. Zbog njih sam stravicno losa!
    Кажеш пунолетство, конта да си и ти тих година... А већ двапут упропашћена, и због тога лоша... Боже мили, шта ћеш ти бити тек у тридесетој?

И дај још слика, живо ме интересује да видим неког анђела рока како се увија уз шоту на кафнаском столу, док разбија штиклама флаше и чаше.

pre 4 dana

Kingdom
    Подсећаш ме на једну моју познаницу по стилу писања, да ниси ставила слику био бих убеђен да је она.

"Kada sam otišla iz kafane svi su odjednom utihnuli. Više nije bilo isto bez mene." - Него, занима ме како знаш шта је после било? Вирила си кроз прозор или шта?

pre 4 dana

Orkana
    Rocky, ona prva epizoda ti bila bolja. Sad si nekako kopipejstovala sebe.

pre 4 dana

Petar Pan Pezo$
    Jel se devojka zajebavala, ili ozbiljno misli sve ovo što je napisala?

pre 3 dana

Steve --o
    E devojko nemoj lupati molim te. Dal ti vidis svoj lik u ogledalu, ti si bre antonim lepote. A sadrzaj svojih fantazija bas lepo umes da docaras.Ovaj net za vas frikove je pravi raj, tu mozete da glumite sve ono sto biste voleli da budete.

pre 3 dana

Steve --o
    Sta je bilo kad si se probudila ?

pre 3 dana

Стивен
    Јеси ти стварна?

pre 3 dana

Bushido
    Јеси ти стварна?
    Ne, Stivene. Radmila nije stvarna. Rada je zapravo bag u sistemu. Crv koji izjeda virtuelni svet. Rada je sistemska greska koja cini svaki fotosop apsolutno nepotrebnim, jer cim napise svoju misao, njen neugledan izgled postaje zanemarljiv. Suvi i sirovi modifikovani onlajn mutant, nikada predvidjen za masovnu produkciju,a koga je Tvorac stvorio i pustio u onlajn sistem da posluzi svakom nelordu za izvlacenje.

Zivela Shana!!! Ziveo sexality i sexality dva.

U iscekivanju nastavka,

BUSHIDO

plemeniti pijanac, lutajuci muzikant, razbojnik i plejboj

pre 3 dana

menijesamodosadno
    Тако се то ради!!!1

pre 3 dana

Spavallica
    kizo

pobedio komentar.

pre 3 dana

ZycloN
    BLAAAAARRRGGGHHH!
    pre 3 dana

Lullaby
    meni žao...

pre 3 dana

Orkana
    meni žao...
    Hahahahahah, surova si Lully :)

pre 3 dana

Dukka
    Novi rekord, 14 puta si pomenula sexy u primeru.

Svojim sexy prstima sexy kucam po sexy tastaturi. Zabavljaš me, ali mislim da se foliraš, samo provociraš masu. Sexy plus zbog toga.

pre 3 dana

Lullaby
    orko, nije to surovost, nego empatija...

pre 3 dana

Towelie_
    Lullaby je ljubomorna sto je rockangel bolja picka od nje.

pre 3 dana

Lullaby
    napokon neko da shvati.

pre 3 dana

Lullaby
    ...a ja sve okolišam, blam me reći.

pre 3 dana

mirash33
    "....sljuštio je litar i po rakije za pola sata i otišao iz osvete da igra sa drugom...." Malo ga pretera majko.

pre 3 dana

Meśa
    Rokejnđel, dobila si pluseve na seksalitije, ali prestani, ovo je stvarno otišlo predaleko.

pre 3 dana

selenijum
    Buahahahahaahhahahaahhaaha...Zakocenuh se, bog te mazo...

pre 3 dana

2. Бем ти живот :)

3. Ahaha, defka kobeda.

4. ZAŠTO JE OVAJ MASTERPIS OBRISAAAN???
    upravo mi je čitanje ove defke ulepšalo veče.
    :DD

5. Која врхчина, хвала Костићу!

6. Костићу сећаш се судбине малог вица ?
    Е ово ће вас здесити за сексалити :)

7. ja jedva čekam sexaliti III
    osećam da će biti k'o svršetak trilogije lotr-a, ako me razumete, onako.. epohalan.

8. ja jedva čekam sexaliti III
    osećam da će biti ko svršetak trilogije lotr-a, ako me razumete, onako.. epohalan.

Последњи Сексалити ће се завршити прстеном и оде Борча у пизду материну!

9. Kada sam otišla iz kafane svi su odjednom utihnuli. Više nije bilo isto bez mene.

Универзум се пореметио, усисаће нас црна рупа, пењимо се на тракторе и бежимо у брда!

10. priznaj da si ti to učinila!! i da si ljubomorna!!!
    stidi se!

11. neee... mislim nisam je sahranila, ali jesam ljubomorna. i toga se ne stidim!

12. nikada nećeš imati taj sexaliti. nemam ga čak ni ja koja godinama radim u vukajlijinoj kafani.. avaj :/

13. a da, vjerovatno je i mod koji ju je upokojio imao na umu siloviti val ljubomore koji proizvodi ova defka, pa je skapirao da je bolje da se to sasiječe u korijenu.. dok ne dođe do gorih posljedica...

14. Јеботе, не спемујте. Људи остају без одговора...

15. Зашто да не спемујемо ?
    ето питање :)))

16. nikada nećeš imati taj sexaliti. nemam ga čak ni ja koja godinama radim u vukajlijinoj kafani.. avaj :/

Nemo da si tolko skromna :)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.