Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Punoletstvo moje drugarice u kafani prošle nedelje obeležio je moj sexality.
Obukla sam se extra od glave do pete (videti sliku) i krenula u pohod.
Motiv da izvedem sexality bio je da se osvetim bivšem dečku koji je takođe bio na rođendanu.
Ušla sam sigurnim sexy korakom u kafanu, uzdignutih grudi i glave. Prošetala sam sexy pored njegovog stola i sela sa svojim muškim društvom koji su odmah istog trenutka zaboravili na prijateljstvo i bacili se u akciju. Stukla sam odmah dupli vinjak da se sexy opustim i prepustila sam se divljem sexy plesu uz zvuke narodne muzike. Sexy sam njihala zadnjicom i kukovima, sexy se uvijala kako sam znala, umela i vežbala, igrala sam sve moguće sexy plesove, a šotu sam sexy razbijala. Penjala sam se po stolicama i stolovima i vukla sam muške za kragne, kravate dok su oni omamljeni išli za mnom i igrali prljavi sexy ples. Igrala sam sexy trojku sa dvojcom nazgodnijih frajera u kraju, sexy se uvijala se oko njih dok nisu pali na kolena. Bivsi me je sve vreme gledao, čas ljubomorno, čas topeći se po stolu dok sam mu ja slala srca i poljupce. Kada više nije mogao da izdrži moj sexy nastup odjednom se napio i sljuštio je litar i po rakije za pola sata i otišao iz osvete da igra sa drugom, ali na sreću to nije ubilo moj sexality. Iz sexy protesta, popela sam se na njegov sto, poobarala sve sa stola i prazbijala i počela da sexy igram. Sav muški svet se sjatio oko mene, a bivšem je samo ostalo da me zabezeknuto gleda i da drhti. On je seo i nastavio da pije, pije i pije.
Kada sam otišla iz kafane svi su odjednom utihnuli. Više nije bilo isto bez mene.
Ujutro posle svega, mog bivšeg je bolela glava od tolikog alkohola, a i ljudi u mom mestu su počeli da pričaju da sam mu mozak popila. Posle te noći on nije isti čovek.
Za više slika pogledati moj fejsbuk profil.
Миле Бандерас
Сјајно! Бата Милету је топло око срца кад прочита овако нешто, усне се саме развуку у осмех, а очи заиграју ко на зејтину. Једина мана дефиниције јесте то што нам кажеш да погледадмо твој фејсбук профил без линка истог, зато молим да ми то пошаљеш у инбокс. Бтв, слика десно је фантастична!
pre 4 dana
rockangel
Imas link na PVT-u
pre 4 dana
Slavk0
Rockangel dominiraš.
pre 4 dana
Деветар Цокулић
Rockangel dominiraš.
pre 4 dana
sedplas
Rockangel dominiraš.
pre 4 dana
Vučica21™
Daj mi broj ;) Volim takve ženske.
pre 4 dana
rockangel
Vucice izvini, ali ja sam strejt. :)
pre 4 dana
Buksnomanijak
Šote mori šote, šote mašala!+
pre 4 dana
Vučica21™
E jbg a baš bi mi bila dobra drugarica. :(
pre 4 dana
Hugocavez
odjednom se napio i sljuštio je litar i po rakije za pola sata
Просто немогуће.
pre 4 dana
rockangel
Koliko je bio namocan i slomljen sve je moguce :)
pre 4 dana
rockangel
*nemocan
pre 4 dana
smorena
Šta je taj bivši uradio, ako smem da pitam? Razneo zgradu? Poklonio ti onu ludu macu?
pre 4 dana
Hugocavez
Види, поштујем ја све, и трипове и лудило, ал да си Кајли Миног, ово је немогуће;)
pre 4 dana
Гроф Влатко Паскачић
Ja bi ovo brisao da sam neki tamo moderator.
pre 4 dana
selenijum
Ali Vlatko pošto nisi, nemoj, pusti na da se zabavljamo :)
pre 4 dana
D0BR0VECE
Uuuuu, pogresih. Gotivna si devojcice skroz, ono, bas si moderna, dao sam ti plus i omiljeno, ali molim te, nikad, nikad, nikad nemoj da pricas da si se 'extra' obukla. Svaki put kad neko upotrebi tu konstrukciju desi se razorni zemljotres na drugom kraju sveta. To ti je onaj efekat leptirovog krila, ili kako vec.
E, i kako ide sa mackom? Prskas li ili je mlatis?
pre 4 dana
Гроф Влатко Паскачић
Upravo, selenijmka, upravo.
Na, igrajte se :)
pre 4 dana
rockangel
ignorisem je i ne pustam u kucu
pre 4 dana
selenijum
Fala gospon nemoderatore!
pre 4 dana
бури
JA JEBEM!!!
pre 4 dana
Шоми
ПОКОРИЛА!!!1
pre 4 dana
Petar Pan Pezo$
odjednom se napio i sljuštio je litar i po rakije za pola sata i otišao iz osvete da igra sa drugom
Aha, posle litar i po rakije za pola sata mogo je samo da ode da povraća i sere po toj ribi, a da igra, nikako...
Ti mora da si bila jedino žensko na toj žurci kad su se tako sjatili na tebe
pre 4 dana
kizo
Odakle tebi sise?
pre 4 dana
rockangel
nisam bila jedino zensko. Bilo je jos tip tip sredjenih zenski
pre 4 dana
rockangel
igrao je i pio majke mi
pre 4 dana
m70ab2
Rockangel dominiraš.
pre 4 dana
Радјард Куплунг
Džabe osveta kad te nije niko opravio.
pre 4 dana
rockangel
?
pre 4 dana
kizo
Pita čovjek jes džaba išla.
pre 4 dana
Данкан Фергусон
УАН ШАНА ЕЈНЏЕЛ! ДЕРЗ ОНЛИ УАН ШАНА ЕЈНЏЕЛ!
pre 4 dana
бури
KIZO OBJASNIO!!!
pre 4 dana
Thomdril Merrilin
Који си бачје, боли те курац
pre 4 dana
rockangel
Nisam. osvetila sam mu se. Ljut je ko ris i jede se ziv. Nije mu pomolo ni to sto je pio da zaleci tugu, jed i ljubomoru.
pre 4 dana
LegoKockar
Nisam. osvetila sam mu se. Ljut je ko ris i jede se ziv. Nije mu pomolo ni to sto je pio da zaleci tugu, jed i ljubomoru.
A vidim ja nema Barakude u zadnje vrijeme...opija se čovek.
pre 4 dana
kizo
Jes jebala išta?
pre 4 dana
selenijum
Jes jebala išta?
Možda onu ludu mačku što voli sise.
pre 4 dana
rockangel
ma, budala ne bih da picams ta mi je sve uradio i sta je sve izmisljao za mene. Upropastio me je nacisto, sad sam ja njega upropastila!
pre 4 dana
Радјард Куплунг
I neka si! Nek ide u peršun!
pre 4 dana
Шоми
НИСАМ У ТОКУ, ЈЕЛ ТО БАРАКУДА ИЛИ НЕКО ДРУГИ?
pre 4 dana
rockangel
Nije barracuda ni Trisa. To je jedan iz mog kraja.
pre 4 dana
Борко
Дај још слика. И како то бре да се анђео рока хвали како игра уз шоту?
pre 4 dana
Izzie
Која си ти... Јебеш сестро! Плус!
pre 4 dana
Борко
Nije barracuda ni Trisa. To je jedan iz mog kraja.
А колико њих је тебе бре стигло да упропасти?
pre 4 dana
rockangel
Dvojca su me u zivotu upropastila. Zbog njih sam stravicno losa!
pre 4 dana
kizo
A kako su te tačno upropastili? Zguza?
pre 4 dana
Борко
Dvojca su me u zivotu upropastila. Zbog njih sam stravicno losa!
Кажеш пунолетство, конта да си и ти тих година... А већ двапут упропашћена, и због тога лоша... Боже мили, шта ћеш ти бити тек у тридесетој?
И дај још слика, живо ме интересује да видим неког анђела рока како се увија уз шоту на кафнаском столу, док разбија штиклама флаше и чаше.
pre 4 dana
Kingdom
Подсећаш ме на једну моју познаницу по стилу писања, да ниси ставила слику био бих убеђен да је она.
"Kada sam otišla iz kafane svi su odjednom utihnuli. Više nije bilo isto bez mene." - Него, занима ме како знаш шта је после било? Вирила си кроз прозор или шта?
pre 4 dana
Orkana
Rocky, ona prva epizoda ti bila bolja. Sad si nekako kopipejstovala sebe.
pre 4 dana
Petar Pan Pezo$
Jel se devojka zajebavala, ili ozbiljno misli sve ovo što je napisala?
pre 3 dana
Steve --o
E devojko nemoj lupati molim te. Dal ti vidis svoj lik u ogledalu, ti si bre antonim lepote. A sadrzaj svojih fantazija bas lepo umes da docaras.Ovaj net za vas frikove je pravi raj, tu mozete da glumite sve ono sto biste voleli da budete.
pre 3 dana
Steve --o
Sta je bilo kad si se probudila ?
pre 3 dana
Стивен
Јеси ти стварна?
pre 3 dana
Bushido
Јеси ти стварна?
Ne, Stivene. Radmila nije stvarna. Rada je zapravo bag u sistemu. Crv koji izjeda virtuelni svet. Rada je sistemska greska koja cini svaki fotosop apsolutno nepotrebnim, jer cim napise svoju misao, njen neugledan izgled postaje zanemarljiv. Suvi i sirovi modifikovani onlajn mutant, nikada predvidjen za masovnu produkciju,a koga je Tvorac stvorio i pustio u onlajn sistem da posluzi svakom nelordu za izvlacenje.
Zivela Shana!!! Ziveo sexality i sexality dva.
U iscekivanju nastavka,
BUSHIDO
plemeniti pijanac, lutajuci muzikant, razbojnik i plejboj
pre 3 dana
menijesamodosadno
Тако се то ради!!!1
pre 3 dana
Spavallica
kizo
pobedio komentar.
pre 3 dana
ZycloN
BLAAAAARRRGGGHHH!
pre 3 dana
Lullaby
meni žao...
pre 3 dana
Orkana
meni žao...
Hahahahahah, surova si Lully :)
pre 3 dana
Dukka
Novi rekord, 14 puta si pomenula sexy u primeru.
Svojim sexy prstima sexy kucam po sexy tastaturi. Zabavljaš me, ali mislim da se foliraš, samo provociraš masu. Sexy plus zbog toga.
pre 3 dana
Lullaby
orko, nije to surovost, nego empatija...
pre 3 dana
Towelie_
Lullaby je ljubomorna sto je rockangel bolja picka od nje.
pre 3 dana
Lullaby
napokon neko da shvati.
pre 3 dana
Lullaby
...a ja sve okolišam, blam me reći.
pre 3 dana
mirash33
"....sljuštio je litar i po rakije za pola sata i otišao iz osvete da igra sa drugom...." Malo ga pretera majko.
pre 3 dana
Meśa
Rokejnđel, dobila si pluseve na seksalitije, ali prestani, ovo je stvarno otišlo predaleko.
pre 3 dana
selenijum
Buahahahahaahhahahaahhaaha...Zakocenuh se, bog te mazo...
pre 3 dana
Бем ти живот :)
Ahaha, defka kobeda.
ZAŠTO JE OVAJ MASTERPIS OBRISAAAN???
upravo mi je čitanje ove defke ulepšalo veče.
:DD
зју
Која врхчина, хвала Костићу!
Костићу сећаш се судбине малог вица ?
Е ово ће вас здесити за сексалити :)
ja jedva čekam sexaliti III
osećam da će biti k'o svršetak trilogije lotr-a, ako me razumete, onako.. epohalan.
fan sexality
osećam da će biti ko svršetak trilogije lotr-a, ako me razumete, onako.. epohalan.
Последњи Сексалити ће се завршити прстеном и оде Борча у пизду материну!
Универзум се пореметио, усисаће нас црна рупа, пењимо се на тракторе и бежимо у брда!
sahranjena?
priznaj da si ti to učinila!! i da si ljubomorna!!!
stidi se!
neee... mislim nisam je sahranila, ali jesam ljubomorna. i toga se ne stidim!
nikada nećeš imati taj sexaliti. nemam ga čak ni ja koja godinama radim u vukajlijinoj kafani.. avaj :/
a da, vjerovatno je i mod koji ju je upokojio imao na umu siloviti val ljubomore koji proizvodi ova defka, pa je skapirao da je bolje da se to sasiječe u korijenu.. dok ne dođe do gorih posljedica...
Јеботе, не спемујте. Људи остају без одговора...
ljudi, ste čuli?
Зашто да не спемујемо ?
ето питање :)))
Nemo da si tolko skromna :)))