Разноразно питање

1. Je l znate slučajno gde mogu da nađem figure iz romana stivena kinga ili nešto na tu foru i njegove knjige na engleskom jeziku?

2. Ne budi nub,u 80 posto slucajeva je tacno.Buking sluzi samo da pogledas hotele i procitas komentare vezane za nijh,onda se dikektno sa hotelom dogovaras,pises im mail.

Dobio vecu cenu od hotela svaki jebeni put.

3. e stvarno nema smisla vise ovo sto radi ovaj peri d platipus. Sad provlaci tj hvali se kako je veliki obozavalac stivena kinga do te mere da zeli da kupi action figurice po njegovim romanima..isto kao ono kad je pricao kako kupuje telefon od 700 evra

4. e stvarno nema smisla vise ovo sto radi ovaj peri d platipus. Sad provlaci tj hvali se kako je veliki obozavalac stivena kinga do te mere da zeli da kupi action figurice po njegovim romanima..isto kao ono kad je pricao kako kupuje telefon od 700 evra

Nikad pročitao Kingovu knjigu, kupujem poklon za drugaricu koja ga obožava. Telefon mi je galaksi prajm, nikad nisam pomenuo toliko evrova, niti bih kupio telefon od toliko.
    I aj nek neko odgovori tihmilu, pls.

5. Ja kad uzimam sobu ja zovem duku boli me kurac

6. Link or didnt hepend.

7. Šloma jebeni hahaha

8. Rab Božiji Šloma hahaha

9. Bohore idi namiri ovce, pocrkace dok sedis na vukajliji

10. Al meni je najveći trip na vulajliji da ubedim sebe da bohor nije iz bosne, i to neki zapadni kraj gde prave dobar kajmak.

11. Tilmo za tebe ima kajmaka samo kaži da se ne kupam par dana XD

12. Šloma solidan šuk brt

13. Koje je najbolje mlijeko u tetrapaku? Koji proizvođač?

14. хахах, одлична скечина.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.