Разноразно питање

1. Jel moze neko da napravi sliku istrazitelji iz majamija u liniji stoje sa znackama i neki motivi vukajlije da se ubace

2. srbendo čkim pričaš ti 95% vremena

3. Ni sa kim ili što bi Tilmo rekao sa nikim.

4. Mada, moram priznati, dosta o pravopisu naučih na ovome šaljivome sajtu.

5. Evo da ti odgovorim toma smor. Uglavnom sam sa sobom posto na forumu postoji neko vreme nakon kojeg dobijas povratnu informaciju tako da nije kao u ril lajfu i uglavnom gledam da se smejem pa ko god napisao to- pa cak i ja. Desi se cesto da razmenim par recenica sa nekim clanovima ovde ali to je uglavnom nebitno i negledam tako na stvari. Druga prica je sto si naucio u svojoj porodici da komuniciras sa zdravo kako si,evo ide,kako na.poslu,super i kad.te neko pita samo i blentavo u prazno lupas sa familijom a kad se nadjes na ulici sa nekim slabo sta znas pametno reci. Nije ovo za komuniciranje sajt nego jebavanje ljuto a ti ako ne znas da se snadjes u takvoj atmosferi bar nemoj da.jedes govna. A kao drugo 95% postova mojih komunicirajuci su evo vidi polemiku sa labok 30 postova sam napisao odakle ti da pricam sa nikim bas pricam sa svakim

6. I sa gvozdenom na fk crvena uvezda juce i prouivam.remeta i agilnog.pogledaj malo bolje

7. Toma Smor pre 2 sata
    Bohor pre sat vremena
    Bombas malopre
    Izmedju nista

8. Nadam se samo da.neces sebi dati na vaznosti sto si izazvao ovako dugacak post
    Dignuto je spolovilo znam ja

9. Vidi dva moja posta zaredom

10. Trik pitanje: Šta mlada nosi u crvenoj kesi?

11. Nemrem nać poster sovon slikom a komentar nešto kao A sad mrganje ili Celu noć mrganje

12. Bomb nemoj sam da pišeš po forumu banovaćeš se XD

13. uljudno zahvaljujem

14. Dajte mi onaj fazon sa korjenovanjem, sa kojim ste izjebali Stevču.

15. Postoji li neki muski sesir, onako kezual varijante da ga je moguce nositi svakodnevno a da ne izgledam kao degen? Gotivim sesire bas pa zato

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.