U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
jaooo kuku mene jaoo šta je sa torrenz.eu jaooo đe ćemo sada krasti tuđa dela jaoo kuku
nemam pojma, na ova sranja mislim: http://i.imgur.com/kWqLbsV.jpg
izlaze na tone ovakvih postova sa stranica koje nisam lajkovao uošte, i to od skoro, a imam fejsbuk možda od 2010 i prvi put preljevanje sponzorisanog spema.
znam, pojačalo se i meni jbg al ono, ne smeta mi nešto specijalno. Velika poenta je u tome, da li je ikakva reklama gori post od prosečnog posta nečijeg ubuđalog prijatelja?
Evo npr, majorka 200 evra avion, dete besplatno od 2-12, prilično potencijalno zanimljiv post za nekoga. Sa druge strane šta, bio bi srećniji da si umesto toga video Lynyrd Skynyrd - free bird od Midori?
хахаха, истина, јбг.
LOL
A i Cuko je rekao, fejs nije besplatan sirotinjo, koristim vas da prodam reklamu. Kratko i jasno.
Insajder- komunalna policija prima donacije i od onih koje bi trebala da kontrolise
Nedeljnik-neko govno o djokovicu, a inace kace govna o politici, protiv koga znate vec..
Radio slobodna evropa balkanski servis- seselj opet medju crnogorcima, takodje redovno seru o vucicu
Kaya ostojic i mimi mercedez pesma neka ggovnjiva
Foody club govna najgora jebena
Vice srbija-fotografije kupatila i kuhinja beogradskih singl devojaka
Dragan markovic palma- izlaganje u skupstini
Srpski pokret dveri- KONTRAEKSPOZE!!!!! Govor koji je razbesneo vucica :)
Srbija danas- BAJCETINSKI KRETEN! Uprkos protivljenju brazila, nikolic pomogao da se siptari..
Istinomer.rs - koliko su strana imali ekspozei pa,nabrojali sve od 5. Okt
Autonomija! - Da nije pala kiša "negde oko 25. jula", kako je to premijer Vučić poželeo, i omogućila rast poljoprivrede u odnosu na prošlu, sušnu godin – niti jedna stavka iz premijerovog ekspozea iz 2014. godine ne bi bila ni delimično ostvarena. Posede povećavaju samo gazde i monopolisti, a nema niti jednog projekta navodnjavanja, nema evropskih projekata, niti stabilnih cena i bezbedne hrane... Ima samo poskupljenja mesa, praznih obora, ojađenih farmera, raznih bolesti kod životinja i biljaka, vraćanja pošiljki našeg voća iz inostranstva... Po svemu sudeći, i novi dugoočekivani ekspoze biće samo mrtvo slovo na papiru.
Biram koga biram- Da li je normalno što je Država Srbija od 2014. do 2016. godine bezmalo polovinu subvencija za podsticaj investicija, koje su prioritetno namenjene manje razvijenim lokalnim samoupravama, dodelila kompanijama u Beogradu i Novom Sadu (koji spadaju među najrazvijenije opštine i u dva su najrazvijenija regiona), dok je za „korisnike“ u ekonomski devastiranim opštinama opredelila nepuna četiri procenta sredstava, pokazuju podaci Ministarstva finansija?
Da li naša država svesno krši zakon o dodeli državne pomoći kojim je jasno definisano da se prilikom dodele sredstava posebno uzima u obzir stepen razvijenosti opštine kao i broj zaposlenih/nezaposlenih jer subvencije treba da omoguće “razvoj područja sa izuzetno niskim životnim standardom ili sa visokom stopom nezaposlenosti”.
Činjenica da je skoro polovina tog novca dodeljena kompanijama koje posluju u Beogradu i Novom Sadu, koji beleže najmanju stopu nezaposlenosti i u kojima je prosečna mesečna zarada znatno veća od republičkog proseka.
Pročitajte tekst i istraživanje na našem sajtu.
I,ovako u,nedogled, a pojavi mi se,neretko,i govnjivi dosta je bilo mamu im jebem juce su sponzorisali neki snimak iz skupstine govno neko, pa ja bih se jebeno obradovao ponudi turisticke agencije jebem im mater da im jebem kakvim sranjima mene zatrapavaju svakodnevno
па ваљда свакога затрпавају оним шта га интересује. ако гледаш на нету понуде за летовања, можеш да очекујеш рекламе са понудама за мајорку. ако читаш текстове о вучићу, обрадовићу и радуловићу знаш шта можеш да очекујеш.
Armine, kod tebe izgleda ne radi kako treba algoritam, sve ti daje nešto protiv SNS-a.
Prijavi Bag i osvoj Leptokariju za dve osobe - ležaljke gratis.
EDIT: Hej, a šta ako je to sve smišljeno isto.
EDIT: Ili hoće da misle da misliš da je smišljeno.
sve to stoji, slažem se da je konkretna ponuda za majorku interesantnija od većine postova prijatelja (da ne budem kao Stojan - znam na skici da postoji Majorka, ali nikad nisam bio niti imam tamo prijatelja ni neprijatelja mene uopte ne interesuje).
samo da proverim da li i drugi primećuju zagušenje u posednje vreme (nije baš svaki drugi, al svaki šesti, sedmi post jeste reklama), do skoro su bile samo u desnoj koloni. neka zaradi zukerberg sve najbolje mu želim, ništa loše. zabrinuo sam se da nema za argetu nego maže običan karneks ili nedaj bože k-plus u crevu.
Ne gledam ja nista, ne lajkujem nista, ne ostavljam nikakav trag ako se moze povezati sa mojim imenom, nego jebeni govnari trpaju svoja sranja, ko to placa da vas ja pitam, KO?????
Kud ih pomenuh u picku lepu materinu, sledeci refresh ma daj
Nakon govora Radulovića, Vučić nije odgovorio ni na jednu kritiku - ni o Fondu za razvoj, pljačkaškim privatizacijama, partokratiji, subvencijama, vladavini prava. Umesto toga smo čuli uvrede i ismevanje. Da li mandatar može tako da se ponaša? Saša Radulović u replici drži lekciju iz parlamentarizma.
сорош плаћа, нермин је један од ретких које нису успели да преобрате, па су појачали акције на њему.
како ли изгледа вучићев тајмлајн?
Ne smem ni da zamislim
Ja nemam facebook, ali na mejlove dobijam spam iz kulture, umetnosti, knjizevnosti...
Armine, jednom kad lajkujes Informer, Djuku Bizona i ostale presao si na mracnu stranu trilaterale i u toku je ispiranje tvog mozga.
нермине, је л' и теби ово излази?
Pa to je i problem, nemam veze sa ovim retardima, lajkovao sam fazon manchester united, megan fox i anu kokic samo, ne lajkujem apsolutno nista na stranicama jebenim, ne klikcem sa fejsa linkove ove vezane za politiku pa da me povezu za ta sranja.. Privatnost-ugrozena?
Hahah izlazi za eko i pravni, ali za diplomu nesto. To i skola intelektualnih vestina i neko brzo citanje to jedino da nema veze sa politikom
Ana Kokic - Radjen - vaterpolo - Udovicic -vlada - Vucic.
Trilaterala koristi mnogo naprednije algoritme od mozga.
Fejsbuk-buk-knjiga-ekspoze velik ko knjiga-Vučić