Разноразно питање

1. Nike patike-đon-ukus tvoga đona-Ceca- Arkan-rat u Hrvatskoj-bela tehnika-Beko-atentat

iz ovoga se zaključuje ko je atentator na Beka, levog beka eke ke ke ke

2. Da li neko zna gde u Beogradu (Vracar/Zvezdara/Vozdovac) ima da se kupi rakija sa krstom u flasi? Gledao sam na par mesta i na pijacama, nidje ne mogu pronac'...

3. Sad se svi okrećete Bogu a Bohor bio lud

4. Kako je zavrsila serija srecni ljudi

5. Interesantno pitanje

6. Dzomba se vratio iz Australije i zaposlio u kafani "Kod Macka", kao leskovacki konobar i radnik u kujni

7. jel ima neko ovde račun u societe generale da mi kaže kako da uplatim nekome pare ko nije u listi šablona za plaćanje

imam token

8. Радјард Куплунг
    jel ima neko ovde račun u societe generale da mi kaže kako da uplatim nekome pare ko nije u listi šablona za plaćanje

imam token

9. Rađard, sistem ne bi trebalo da unese podatke predefinisanog šablona odmah. Jesi li popunio samo broj primaoca i pokušao da platiš?
    Ili da ideš na ono "nov nalog" i popuniš, a ne diraš šablone?

nemam token

10. ne da mi da upišem ikakav žiro račun, samo mogu da biram šablone

kaže na sajtu da ručno kucanje može, ali samo uz token

meni ne nudi polje za kod sa tokena

nebitno, zvaću korisnički servis sutra, nisu radili noćas

11. Ja nemam token, ali mi se prikazuje forma naloga za plaćanje, sa padajućom listom šablona i sa poljima u koja mogu da unesem broj računa (pa posle ide do one faze da kaže treba ti token).
    Možda ima veze sa browserom, da probaš drugi.

12. traženje stručnog odgovora bilo kakve vrste na vukajliji je ono baš internetovanje level noob

13. mrs pizda ti materina

14. Јел може неко да ми у кратким цртама искуца како пешке најбрже и најлакше да стигнем од главне железничке до Маракане/Рајка Митића?

15. ------- ____
    \ / \
    \ | stigao si
    --------|

16. идеш узбрдо до храма светог саве, скренеш десно и пичиш пичиш видећеш де су рефлектори ето немож једноставније

17. @sok, Necu da te banujem jer sam znao da ce se naci neko ovakav

@marko, hvala tebra, ali ja nemam pojma Beograd tako da nemam pojma kud da krenem ka Hramu. Jel moze jos hintova nekih?

18. kazni me, bio sam nevaljao :(

19. брате како изађеш из станице пичи немањином то ти је улица право горе иде узбрдо са две траке и то и пичиш пичиш до кружног тока славија скренеш благо десно видећеш храм јебо га и наставиш том улицом (булевар ослобођења) пичиш пичиш видећеш рефлекторе преогромне то нек ти буде оријентација ал спашћеш с ногу најбоље да ти каже неко који бус иде тамо

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.