Povlacim se jer ce ubogo insistiranje da se dokaze neograniceno i slobodno koriscenje interneta definitivno rezultirati spojem zenska pesnica - glavudza.
kako je najbolje odstraniti bradavicu?jednom mi je izasla bradavica na ruci, kupio sam neki preparat u apoteci i svaki dan sam po nekoliko kapi tog sranja stavljao na bradavicu posle nekoliko dana pradavica je otpala ali mi je ostao oziljak kao da sam ugasio pljugu na ruku.to je neki preparat na bazi kiseline, valjda sone.uglavnom to je napravilo vise stete nego koristi, bolje bradavica nego takav oziljak na ruci.koji genijalci su izmislili to sranje da mi je da znam, podelio bi im samare.sad vidim izasla mi je bradavica na 1 cm pored tog oziljka.sta da radim?
Bas danas razmislajm koliki sam trut, pola sata sam se vrteo ispred jednog marketa jer nije bilo mesta odmah do ulaza.
A jebenih deset metara dalje sve prazno.
Još se nerviram kad nema mesta tik do ulaza.
A jebenih deset metara dalje sve prazno.
Još se nerviram kad nema mesta tik do ulaza.
Sent from my wife Z2 using taptalk hidden in bathroom
Haha jebi tilma glupog
tilmo se parkira odma do ulaza u lokal da ne bi trošio kalorije na pešačenje
može se desiti da mu trista grama pečenja bude malo
tilmo je duško tošić
benisijo je stefan marković
Koja glava ovaj bombas. Toliko je glup da jednu očajnu foru reciklira po deset puta. Doduše ima ovog tupka pseta da mu se cereka na te gluposti.
Kuplunže, hoćeš li ti da budeš Duško Savanović? Al ne fizički no psihički.
glas iz sobe: sta sam ja rekla za telefon i kompjuter
Ne znam, nisam baš razumeo, ali deluje mi kao pretnja, stoga ću ti naglasiti da sam se samo šalio. :((
Uvek isto,nisi nam vise zanimljiv bombas
Evo, evoooooo brisem se upravo.
Brt..
ahahahaha pa skini bre, thilmu se uvek odbije pola, posebne potrebe i to
Tako lepo, jedi taj krec i ne diraj vise telefon i kompjuter znas kakav snuzden dodjes da te ceskam po glavi kad koristis internet
Ne blamiraj se više jbt..
Povlacim se jer ce ubogo insistiranje da se dokaze neograniceno i slobodno koriscenje interneta definitivno rezultirati spojem zenska pesnica - glavudza.
kako je najbolje odstraniti bradavicu?jednom mi je izasla bradavica na ruci, kupio sam neki preparat u apoteci i svaki dan sam po nekoliko kapi tog sranja stavljao na bradavicu posle nekoliko dana pradavica je otpala ali mi je ostao oziljak kao da sam ugasio pljugu na ruku.to je neki preparat na bazi kiseline, valjda sone.uglavnom to je napravilo vise stete nego koristi, bolje bradavica nego takav oziljak na ruci.koji genijalci su izmislili to sranje da mi je da znam, podelio bi im samare.sad vidim izasla mi je bradavica na 1 cm pored tog oziljka.sta da radim?
zagrej zilet i odseci je
nisam ja rambo.aj ne zajebavaj
nikako ne seci, jabukovo sirce nakapaj na flaster i menjaj svaki dan nalepljen flaster na bradaji
ok probacu to.moram prvo da proverim tu metodu dal je tacna posto znam da si ti zao covek