Ili na primer eventualno sedne u 46 kome je prva stanica baš ispred železničke (ispred onog beograd na vodi ne tamo gde su tramvaji nego pored trafike), i ide par stanica do autokomande koja sasvim slučajno desi se da je odma do marakane.
Mada markovo kruženje sviđa mi se.
Znači sedneš u 46, ideš do stanice Franše Depere, tu izađeš i nema leba da omašiš odatle.
ma neće mu otpasti noge lolo da se prošeta od stanice do hrama to je baš razumna distanca, čak za moje ukuse i blago kratka, nego vi seljani jbg kad šetate duže od 10 minuta završite u centru rivalskog grada lolo :)
Cegi, daleko najprostije ti je da zamolis vozaca da ti stane na Autokomandi i da ne ides do glavne Zeleznicke. Odatle uz stepenice preko nadvoznjaka i samo pravo.
E toooooooo. Hvala.
Ili na primer eventualno sedne u 46 kome je prva stanica baš ispred železničke (ispred onog beograd na vodi ne tamo gde su tramvaji nego pored trafike), i ide par stanica do autokomande koja sasvim slučajno desi se da je odma do marakane.
Mada markovo kruženje sviđa mi se.
Znači sedneš u 46, ideš do stanice Franše Depere, tu izađeš i nema leba da omašiš odatle.
Ili uhvatiš 78 na onoj stanici na samom početku Nemanjine i ideš pravo do Marakane
да 46, заборавио сам
а ово како сам му објаснио је оно најлакше јебига јес да има да се иде далеко у пичку материну и ноге отпадну
dal je stigo cegitaur do marakane a
Marko ga poslao u Zanzibar
ma neće mu otpasti noge lolo da se prošeta od stanice do hrama to je baš razumna distanca, čak za moje ukuse i blago kratka, nego vi seljani jbg kad šetate duže od 10 minuta završite u centru rivalskog grada lolo :)
http://www.travoltaconfused.com/img/8f9a352.gif
Lol Gvozd pješke
Kako to misliš ne mogu se parkirati na vrata kolima gde sam želeo da dođem?
peticija da se kupi čegiju telefon sa navigacijom
više AKCIJA nego peticija, pozdrav
a jebote, HRAM U SMISLU MARAKANA HRAM FUDBALA. lolo, pa dobro da ok to je već fina šetnja.
nagradna igra za android telefon na stranicvi vukajlija
kaizen zabrani moderatorima pravo učestvovanja hahahah
jbt, kao da imaju platu pa im ovo ukida
sjećate se onda kad je bilo
zamisli ti eeee
čist bezobrazluk
Cegi, daleko najprostije ti je da zamolis vozaca da ti stane na Autokomandi i da ne ides do glavne Zeleznicke. Odatle uz stepenice preko nadvoznjaka i samo pravo.
Pa ne bi iso peske od zeleznicke do marakane taman nikad ne otisao
а по киши, сунцу, ветру, узбрдо и низбрдо? то ништа?
sve sto moze da se prepesaci za do jedne cuke vremena je blizu.
Pa mogu ja i po kisi i snegu i kosavi da idem kolima, niko ne peva da se ide peske
Koja cuka vremena brt mogu da pesacim do 3min ako nije sunce mnogo jako. Kisa i sneg i to mi ne smeta nisam pickica
Sto se kaze, otkad sam kupio auto nisam prepesacio vise od 300m