Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Živ bio Bohore, držim je u papiru ovde i čitam, ali teško ide. Ovo što on naziva hranjenjem unutrašnje beštije pušenjem je smejurija na ludnicu u glavi koja mi se stvara bez duvana, previše sam agresivan hahaha.
Hvala u svakom slučaju, ovaj dan sam za sada preživeo sa 4 dima od cigarete.
Brt odi u planinu 3-4 dana jbg nemoj biti u okolini bližnjih svojih
Puši i čitaj. Kad budeš završio knjigu ugasi zadnju i to je to.
Ja sam propušio posle 2 metra dana jer sam želeo a znam 10 glava koje po godinu dana ne puše do dana današnjeg
Mnogo bih voleo da mogu 3-4 dana u offline od ljudi, ali moraće porodica da se par dana malo od mene sklanja. A i ja od njih, bogami.
Ovakav osećaj agresije kao što mi se desio malopre sam osetio samo kad sam se skidao s teže gudrovine, zato i pitam kako je vama bilo.
Puši i čitaj. Kad budeš završio knjigu ugasi zadnju i to je to.
Ja sam propušio posle 2 metra dana jer sam želeo a znam 10 glava koje po godinu dana ne puše do dana današnjeg
Pa evo kao lažem sebe da mi lakše ako su mi cigarete pri ruci.
Cilj mi je da od sledećeg petka da ne povučem ni dim više.
Edit: a do tada ću i knjigu da završim.
Pa teško. I ja sam bio agresivan i imao još kraći fitilj. Posle 15 dana mi se maglio vid jbg. Jedva sam vozio kola tipa. Neverovatno.
Knjiga se čita za 3 sata tipa
Ma znam da je knjiga smejurija, zato sam sebi i rekao eto ti 3 dana - maštaj o cigaretama, posle toga nema više.
Hvala vam ljudi na ovim savetima, idem u offline da pročitam još neku stranu, natenane, da skupim malo ove živce u futrolu.
Pozz svima i hvala još jednom.
Ajde drše
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3251#post_3562195
odgovor na tvoje pitanje je:
Manuel - Romano Hip Hop Tallava
https://www.youtube.com/watch?v=7J0VGWp6eV4&t=0s
hahah 3 dana..jeste da zavisi od osobe ali u vecini slucajeva lakse je tek posle 2 nedelje a borbu ces da vodis sa tim jedno godinu dana.tek posle godinu dana zavist nestaje totalno.uzmi zvake nikorete zvaci to prvih mesec dana posto je tad najjaca kriza.raspitaj se u apoteci za te zvake, bolje da ti neka lepa apotekarka prica o njima nego ja ovde.primetio sam da one vole da pricaju o tome
Ko je ono samo definisao "Parov Stelara" i fazone s njim? Ne radi pretraga ne mogu naci.
regularnije
Da da da...fala brt
to je amantino sa duplog pisao
Kako da linkujem definiciju. Na primer da napišem nešto žutim slovima i onda kada se link klikne da me prebaci na definiciju?
Puno hvala unapred.
E desi brt
Uglasta zagrada, ono što hoćeš da piše |(uspravna crta), link definicije, uglasta zagrada.
Ako se sećam, jeste čini mi se.
Ima li neko da preporuči dobru školu nemačkog? Ovde u Bg, tipa banjica, banovo vidikovac. Ili ako je neka baš dobra priča, i dalje ko ga jebe.
Neko prigodno mjesto za otići par dana na odmor sa društvom, tipa Zlatibor ili tako nešto, do nekih 100eura za 4-5 dana???
Neke preporuke, ne mora biti planina