Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
da li ima negde da se kupi lenji ker/mačor koji ne radi ništa osim što leži ko pas? hashtag #nocommitment
CoaKG je nudio mačiće na forumu prije neki dan, besplatno.
Poznatiji kao Aleksandar Kilogram
Jel moze neko da nadje sliku Tome Nikolica kad je mlad i naslonjen na lopatu? SKoro je kruzila internetom
EDIT: Nasao
#IzazovPrihvacen
бенисијо, ког год мачка да купиш биће дивљак у почетку и скакаће ти по кући и играти се, после пола године ће само да лежи, ево мој лежи већ 7 година устане само кад чује да се отвара фрижидер
ovo evirdz vukajlijas
Jbg, nije bog stvorio mačku da pomaže čovjeku, neko mora i da kulira.
Macori valjda leze macke smaraju jako
Meni svaki mačak izgine, oko dve godine mu je rok trajanja. Sad sam nabavio ruskog plavog, ako i on izgine nek ide sve u kurac.
Vjetar mi miriše na kišu..
Koji je jaci vuk ili pit bul?
Zanimljivoje da je nakon forumskog buma bombasa pseto znacajno proredio dolazak..
Brt cimam se labokv-a mislim da je blizu tacke pucanja i uskoro neko bud najebal
Vuk je jači, labokv, pitbul je produkt zlih zapadnih sila xD
Zanimljivoje da je nakon forumskog buma bombasa pseto znacajno proredio dolazak..
Jesi lud, kad sam video kakav je buzdohan labo napravio, i ja sam pretrnuo... :(
puca mi kurac
vuk je picka sme samo u coporu.a sto ti gledas americke serije onda
Jerbo sam špijun
JU! ŠPIJUN!
Pa vukovi se ne krecu u coporu jbt