Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kao vuka samotnjaka u sumama severa
Ostavi me moja draga moja nevera
Kako se bese zove ova definicija...?
-Kao mali dok ste se igrali na ulici prolazio je taj lik sa bradom, niste znali ko je...otisao si u srednju skolu lika sa bradom si sve manje vidjao....na kraju se ti vracas sa fakulteta, sve manje izlazis, zapustio si bradu...izasao si po pljuge do prodavnice, video da te deca gledaju cudno i skapirao da si ti taj lik sa bradom.
Ovo je skracena varijanta, verujem da ce se neko setiti o kojoj se definiciji radi pa ako moze link, bio bih zahvalan.
ta definicija se zove ZORAN
Bila tema sto kajzen otvorio, sto su mu ljudi greskom slali mejlove za neke svoje probleme koji nemaju veze sa vukajlijom.
Pogledah kod njega na profilu al milion tema predlog predlog bag bag predlog, pa sam odustao.
Zna li neko tema koja to bejase?
http://vukajlija.com/forum/teme/1442
hvala.
nisi ti tako loš kao Pseto što te ogovarao kod nas.
Jedno pitanje, pa ko hoce neka odgovori.
Koliko to jebote mogu da zarade kiosci sa kokicama? Jel to toliko unosan posao? Ispred moje zgrade stoje dva kioska vec godinu dana i malopre kad sam se vracao kuci doterali su jos jedan da otvore, a bukvalno su na razdaljini od po pet metara jedan od drugog sva tri.
To je apsolutno unosan posao, verovao ili ne najbolje lokacije kontrolisu najjaci mafijasi i tajkuni. Ne zajebavam se.
100 din po kesici sad zavisi koliko kesica prodaju
kesica kokica njih kosta 5din fazon
Ma ni toliko,
sad gledam prodaju kukuruz kokicar 80din/kg pa vi vidite, vise ih izadju kesice jebene ili ako imaju ono sa ukusom piletine govno
deki ja sam boban na fejsu prihvati me ako zelis, ako ne ok
axaxaxaxa
Ulje i so uračunajte u troškove. Moj prijatelj ima kiosk i kaže da u ljetnom periodu može da dnevno zaradi do 15 KM (pretvorite to u vaš bijedni novac), doduše, Šipovo je malo mjesto, kapiram da se u gradovima zaradi dosta više.
E Salabe pozdravi Zmaja
Zdrawo Bobane, drago mi je da smo na fejsu prijatelji
Ja dajem struju jednom sto ima kiosk sa kokicama. Nisam hteo da dam to nikom pa ni njemu, ali je na kraju nasao vezu koju nisam mogao da odbijem. Ali OK je lik, radi u jednoj problematicnoj sredjoj skoli i kad treba nekom da se popravi kec nema problema.
Pa i nije neka zarada, u stvari na ulozen novac nije losa, ali cifra nije neka, ostane kad plati radnicu i troskove njemu od 10-20000 din. mesecno.
Брт не знам шта очекујеш у Крњешевцима кад свака кућа има курузе и шпорет
Koliko li ga radnica krade jbt to ne može ispratiti niko jebeno šta će da broji kokice posebno rob