Da li zemlja u kojoj većina građana deli iste političke stavove i poglede na život sa Draganom J Vučićevićem, Miroslavom Čučkovićem i Marijom Maksimom ima budućnost? Kopka me.
U Nišu ovo više nije normalno, na svakom ćošku ih ima ali ne stoje, nego istrišu iz gaća. Kriju se po nekim budžacima gde ih nije bilo ranije. Zatvore obe trake i maltretiraju do daske. Nekoliko presretača kruži gradom i jebu za svaku sitnicu. Prave i levak u sred bela dana.
Noću ih još više ima, na nekoliko mesta radari za noćno snimanje. Pljušte kazne samo tako. Tako je par meseci unazad, ne znam planiraju li da nam se skinu sa grbače više ukurac.
Zato sto stoje planski tamo gde znaju da ne mogu da omanu.Sto bas ugrozavas nekog pri 53,5345 km/h na putu sa tri siroke trake gde pesacki predje 27 ljudi dnevno.
poceli su da postavljaju radare na 51 kad je ogranicenje 50 mamu im jebem jebala ih i komisija i sve(ima malo i do pocetka skolske godine), nema vise ni prag tolerancije ni nista
Deky: Kako da isprzim jaja?
Neko: Pa polomiš ih i ubaciš u tiganj.
Deky: Hvala ja sam u hotelu sa 5 zvezdica pun pansion i bazen i šaljem vam slicice sad *:)
Nije tilmo u kurcu samo ga pogadja kad neko prica o materijalnom jer je bio sirotinja. Sada ima za leba i uz leba al bi vise kao neki koje mora da gleda
Da li zemlja u kojoj većina građana deli iste političke stavove i poglede na život sa Draganom J Vučićevićem, Miroslavom Čučkovićem i Marijom Maksimom ima budućnost? Kopka me.
Nego, pritiska li saobraćajna policija kod vas?
U Nišu ovo više nije normalno, na svakom ćošku ih ima ali ne stoje, nego istrišu iz gaća. Kriju se po nekim budžacima gde ih nije bilo ranije. Zatvore obe trake i maltretiraju do daske. Nekoliko presretača kruži gradom i jebu za svaku sitnicu. Prave i levak u sred bela dana.
Noću ih još više ima, na nekoliko mesta radari za noćno snimanje. Pljušte kazne samo tako. Tako je par meseci unazad, ne znam planiraju li da nam se skinu sa grbače više ukurac.
E sad, ima li toga kod vas u vasim gradovima?
ako je to cena bar jednog spasenog zivota, onda samo napred
Ako jeste onda ok.
Al ovo je skidanje kože sa leđa, sve mi se čini da im je bitnije da od kazni pune budžet.
pisali kaznu mom ćaletu pre neki dan, rekli mu da je neka evropska delegacija za bezbednost u saobraćaju došla, pa moraju da pišu brda kazni
dal kenjaju, ne znam, ali u celom mirijevu nikad nema saobraćajne policije, a ovih dana su mi konstantno na sto metara od kuće
Ajdukurac više i ti i 200 braće i ćale ne jebi nas pls :-(
ovo mi je biološki otac, imam samo jednog takvog
Juce na Novom Beogradu stoje prederi sa radarom na sirokom bulevaru gde nema sanse da iko vozi ispod 60,plus nema guzve.Nisu tu nikada pre bili.
Cekaj, pederi zato sto rade svoj posao ?
Eh narodu nikad udovoljiti
Zato sto stoje planski tamo gde znaju da ne mogu da omanu.Sto bas ugrozavas nekog pri 53,5345 km/h na putu sa tri siroke trake gde pesacki predje 27 ljudi dnevno.
poceli su da postavljaju radare na 51 kad je ogranicenje 50 mamu im jebem jebala ih i komisija i sve(ima malo i do pocetka skolske godine), nema vise ni prag tolerancije ni nista
Zivot nema cenu
Uspori, jer neko te voli
Da li postoji mogućnost da se ubaci srpski prevod na Netflix?
Nemam pojma brate jebes to
Meni ne treba jbg em znam amerikanski em sam od ponedeljka u Dohi nego za ženu.
imas na jutjubu kako se stavljaju
da ne bude zabune.titlovi
Deky: Kako da isprzim jaja?
Neko: Pa polomiš ih i ubaciš u tiganj.
Deky: Hvala ja sam u hotelu sa 5 zvezdica pun pansion i bazen i šaljem vam slicice sad *:)
u kom si ti kurcu tilmo (namerno malim slovima)
Nije tilmo u kurcu samo ga pogadja kad neko prica o materijalnom jer je bio sirotinja. Sada ima za leba i uz leba al bi vise kao neki koje mora da gleda
To