Разноразно питање

1. Da li ste nekad nesto kupovali/prodavali preko ebaya? I kako se recimo posalje predmet Švabi ili Merikancu?

2. Ako imas para za bacanje, onda da dhl. Uzeli su mi 60 eura za dostavu koverte sa papirom sa jednog na drugi kontinent.

Najbolja opcija je avionski kargo. Poslao sam masinu od 150 kg za 650 eura. Kod dhla su trazili 3500.

3. Šta si slao, vremeplov?

4. Ne bre brt, budi ozbiljan. Jednu mehanicku spravu iz domace radinosti, ne mogu sad o tome. Kome treba mogu poslati detalje momka iz karga sa aerodroma, veoma dobar i usluzan, cak ti za malu kintu posalje vozilo na kucnu adresu i pokupi posiljku.

5. Mašina za sečenje duvana 1/1

6. bane, jel tebi trebala pomoc ili onako pises eto da se pisu gluposti

7. Ne lupaj bombas jbg kakvih kurcevih 3500

8. Majke mi, 3,500 eura trazili da dostave teret od 150 kg u jednu zemlju Afrike, nema razlog da lazem.

9. машина за сечење глава... нека земља погођена грађанским ратом је у питању

10. Ne bomba bombaš. Slao sam prošle godine dhl-om pošiljku težine 70kg iz Sarajeva do Montbeliarda (grad u Francuskoj na granici sa Švajcarskom) i naplatili mi 660EUR. Mogu da zamislim koliko bi iznosio transport na drugi kontinent.

EDIT: Išlo je na trošak primaoca

11. Za jednu zemlju afrike ne znam ali mi minimum jednom nedeljno stize roba dhl-om iz nemacke, amerike, japana, holandije itd i obicno izadje 89e jedno koleto od nekih 50kg npr 6-7 koleta 250e

12. Hvala Highlander, ne mozes dokazati neznalicama da naplacuju po kg, a poenta je da tamo gde je isla nema ni puta, a kamoli nekog zesceg saobracaja.

13. Ovo je bilo sa rokom isporuke od 2 dana. Ako je zbirni transport onda je jeftinije i veći je rok isporuke.

14. Slikacu fakture kad se vratim u kancelariju jebem vas u glavu

15. Ps to je verovatno neka firma u pitanju koja ima dugorocnu saradnju i dobre avionske veze sa zemljama posiljaoca. Uzmi nazovi dhl i kazi poslao bih 150 kg u centralnoafricku republiku na primer pa javi cenu.

Edit: i kazi da si fizicko lice, bez nekih firmaskih ugovora

16. Ne kažem ja da ti nisi u pravu. Samo, znaš li koliko vremena protekne od slanja pošiljke do isporuke na tvoju adresu?

17. Meni uopste nisu ni pominjali rokove isporuke ni slicno, kaze toliko je jebse

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.