Разноразно питање

1. Je l' ti ovo misliš od rođenja da budeš slep ili gluv ili?

2. Ako je od rođenja vrv bolje da budeš slep, imali smo mi profu istorije u gimnaziji koji je tako od rođenja valjda, skoro sve može bez pomoći

3. arminov post sa prošle strane samo pokazuje kako je to jedno mekano i toplo srce od čoveka i ne može nikad da postane loš čovek

a od vibracija, implanta i slušanja muzike nema ništa, možeš da razaznaš kad je udario kick ili doboš, al da čuješ tonove odvojeno, akorde i melodije, to slabije

4. Da, ako je od rođenja slijep, tad će mu ostala čula postati jača.
    Još jedna, da ne kažem prednost od rođenja kad je slijep, je ta što ta osoba ne zna šta je izgubila, kao osoba koja tokom života postane slijepa. Ta osoba kasnije ima veće šanse za samoubistvom, no osoba sa urođenom koja se totalno privikne životu.

5. Nisam mislio na potpuno čistu muziku, ali za neku alternativu da. Bolje išta, nego ništa ;)

6. ma ti si bosanac, šta ti znaš šta je muzika

vi bosanci od čula imate samo osetljivost na jaku svetlost i vlagu :D

7. Za žene sam mislila da će odgovoriti kao Car, ali on zapeo za muziku :)
    A ako te napadne neko, kako ćeš se lakše odbraniti? Kontam ako si gluv.

8. možda je Daredevil

9. Ni slepa ni gluva osoba nemaju šanse protiv zdrave osobe

10. ценим да би глув човек добио слепца да се бију 1в1 у неком парку. мада нисам баш сигуран, слепац има штап. и кера јбг.

дајте кера ахахахах

11. Ako je od rođenja vrv bolje da budeš slep, imali smo mi profu istorije u gimnaziji koji je tako od rođenja valjda, skoro sve može bez pomoći

ја сам имао профу који је глув и може баш све без помоћи.

12. u totalnom mraku, zdrava osoba nema šanse protiv slijepe osobe

13. ja svejedno ne gledam gde bijem

preneće vam car kad mu slomim pičku

14. е, а незгодно код слепца је кад седи у кафани, усвињи се као пичка, и она коју гледа цело вече никако не постаје лепша и поред алкохола.
    чуј мене гледа, хаххахах.

15. ја сам имао профу који је глув и може баш све без помоћи.

Od rođenja gluv?

16. preneće vam car kad mu slomim pičku

oh ne kupio si hoklicu

17. Nema šanse ako je od rođenja.

18. jedino ako cijeli razred zna znakovni jezik

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.