U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Slika govori više od 1000 reči, tako da bolje ipak biti gluv.
haha
a ovaj brazilski portugalskii koji ciganski jezik jebote muka mi je slušati ga
najgora varijanta jezika na planeti, rame uz rame sa tajlandskim
muži žeži varežao žoazi žađi
Slika govori više od 1000 reči, tako da bolje ipak biti gluv.
ne bi podneo da ne vidim lepotu ženskog tijela nikad...kažu slepi da kao ono tolko se izveštiš u opipavanju da kao isto je, jeste kurac kao u vidi, neka bića nemaju lopte na grudima neka imaju vau
Solidno ste usrali dživdana vidim...
dobro, ja sam sad napravio kombo gluvonemog i slepog lika
gluvonemi slepi lik je već u ozbiljnom kurcu. njemu mora telepata da objasni neke stvari
molim izguglajte ime Helen Keller ako niste upoznati
ovo deluje zanimljivo, pročitaću kasnije
ма та жена је измишљена како би наложили амерички народ како је све могуће и да их науче да се радују својим бедним животима.
масони измислили.
хелен келер је хаарп.
dživdžan je uvek bio sranje
има и она прича о човеку коме су "одстранили" сва чула како би на тај начин покушао да се приближи богу. не могу да се сетим како су комуницирали са њим, али је на крају нешто било, нешто је видео, као све је у реду, не секирајте се. шта је било, шта си видео? и ваљда је умро тад. мада је могуће да нисам прочитао све до краја, а да сам такав неки крај замислио.
priče sa /x/ uglavnom nisu istinite truć
знао сам да сам насамарен. :(
što ste obrisali šer radula sa konja
Već pomenuh film "The Box" klinac u jednom trenutku postaje potpuno slep i potpuno gluv... Helen Keler je imala samo veoma loš vid i veoma loš sluh, ako se ne varam, gluvoslepi kako ih zovu nisu ni potpuno gluvi ni potpuno slepi, samo imaju ogromna oštećenja, a ja ipak mislim da je Armin mislio na potpuno gluv i/ili potpuno slep...
Zato što je sranje