Разноразно питање

1. Tilmo, odnesi to kod sajdžije, možda se na primer i baterija pomerila ili nešto trivijalno, ko će ga znati. Možeš i sam da otvoriš, nego lako se sjebe poklopac ili ona gumica i šta već ide, naročito ako nisi baš vešt i nemaš dobru pincetu ili šta već

razumeo bih furanje sata da nema mobilnih.ovako je samo teret.zenba,trenig,jaca sljaka...

Tja, meni otkako sam bio u žurbi i jurio da pogledam koliko je sati tokom pišanja, ispao u vece šolju telefon i otad uglavnom nosim sat, mrzi me da vadim telefon svaki čas.
    A i smrdi puno baš xd

2. Laže vas jebote, šta ste se isprimali, samo je željan pažnje.

3. e,jebi ga brate sada. :D
    kapiram da je moguce i to da se desi,al bas sada da gledam dok soram koliko je sati...

laze tilmo da vreme leci sve,mozda sidu i tumore,al nju nikad ne

4. Neznam i nelazem da vreme leci sveeeee

Nema veze ako se pokvario, Kostić kupio pokvaren sat kao modni detalj, mogu i ja.

5. Napravi snimak sata od 10 sekundi, da se vidi da sekundara ne radi, i okreni ga jednom u toku snimka da se vidi da je zatvoren, i ja ću ti lično platiti popravku. Smrdljivko lažljivi.

Dokle ćeš više da sereš, ideš ovuda i lažeš, izmišljaš životne događaje samo da bi ti se neko obratio. Neverovatno koliko si bedan.

6. Ulažem i ban od 7 dana za mene zbog vređanja, ako lažljivi smrda okači verodostojan video.

7. hahahah
    aleksandar kg da platis popravku

8. Ban. Mada nije da je teško izvaditi bateriju, ali da ne jedemo govna, obećao sam, banbanban.

9. Pošalji mi sat da ga opravim. čD

10. Hahahaahaha coa gluperda izduvao ga kad tilmo prvi put nije slagao

11. drugi, prvi put je bilo kad je snimao kosavu u nisu iz pola automobila

12. nemaš filing za laž coa, ovo je izgledalo kao istina od početka, zato nikad nećeš biti dobar stevčo hunter kao ja

13. znači crko mi sat pao sam kurac palac - istina

jedem 800 grama krmetine - laž

14. Nisam ni razmišljao o tome da li je željan pažnje ili ne, ušao sam na ovu temu čistog srca i to se opet pokazalo kao jedini način.
    Mada verovatno jeste željan pažnje, kad ga ne mrzi da piše, slika i aploaduje, a nikako da ode kod sajdžije :D

15. i da laze,kog briga.ovde se svejedno samo prazne diskusije i vode.
    i laze se neneromalno.

16. i laze se neneromalno.

Ovo se može protumačiti kao laž, ako je laž onda je istina da se ne laže, a to znači da je tačno to što si rekao da se laže nenormalno, OMG :O :O :O :O vrzino kolo zapleli smose... :/

17. jel istina da je na megatrendu predavala prof.dr.extra nena?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.