Разноразно питање

1. Arm, super ste vi, problem je u meni, haha :)

2. Beni, probudilo nas more.
    Beni, u zagrljaju zore.
    Beni, lijepoto prošaptala si samo

3. Ubr got kida jbg nubare ste a pesma kida još više da Kasandra nije snimljena bila bi najbolja ikada, ovako jbg gg wp

4. To je
    Deny, probudilo nas more.

5. Kolko obicno traje baterija u ručnom satu?

6. u novom satu bez dodatnih funkcija oko 4 godine

7. Care, zanima me ko je izmislio ručni sat na baterije, tj. kvarcni sat, koje godine, kao i koliko je ratova zbog toga izbilo?

8. odlično, pitaj gugl

9. Jedan od razloga što mi se dopada Game of Thrones je upravo to što je fiktivan, pa ne mogu da kenjaju ljudi kao: e, tada nisu koristili takve štitove ili valirijski čelik nije najjači ili vizantijski vladari nisu realistično opisani i tako nešto u vezi istorije.
    inb4 Hteo sam ovo da napišem i pre, slučajno se pogodilo da je Car postovao u međuvremenu.

10. kakve veze ima tvoj post i sa čim sa onim što je napisano u zadnjih sat vremena

11. Pu jebemu mater. Znaci mozda se i pokvario, kupljen pre dve god. A garancija važi 4 god..al u švajcarskoj.

12. Prvo nisam ubedjen da bas traje 4 godine,drugo ko zna koliko je vec bila u satu kad si ga kupio.

13. sta bi sa onim da radi ko svajcarski sat?

14. rekao sam ako je sat nov novcijat, ako nema nijednu dodatnu funkciju sem vremena, jedino nisam rekao ako je fabrička baterija, al to se valjda podrazumeva ako je nov

15. Sta kaze tvoj sat, kakvo ce vrijeme biti sutra?

16. Pa sat jeste nov novcijat, tj kupljen noc u svici i nema nikakve dodatne funkcije.
    http://www.imagetime.ru/images/product_images/popup_images/swiss_military/20080ST_1M.jpg

Zato se i plasim da se pokvario jer sam skoro pao na stepenicama i docekao se na sat.

17. Vječnaja pamjat satu, tako je i Reks Titu spasio život!

18. razumeo bih furanje sata da nema mobilnih.ovako je samo teret.zenba,trenig,jaca sljaka...mora se skine
    tako barem meni frka.
    opet,kapiram da neko voli.
    stvar izbora.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.