Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Градско зеленило, мешчини да сам такву причу једном чуо. Идеш по парку и скуљаш смеће што су студенти оставили за собом лол
Сад ће тражити да лежи.
Na rukama tvojim stoji prsteni sad zlati XDDD
Elem ozbiljno pitam pls pls
PRSTEN I SAT ZLATNI
Jes, drugar odrađivao kaznu u gradskom zelenilu. Bilo tu još kažnjenih i to uglavnom cigana, čini mi se da je čak u toj grupi on jedini bio necigoš, dobiješ opremu za čišćenje i teraj
Dule imal još nešto jebate dan?
Hahah a zamisli bohor skuplja flase dvolitri sto su prljavi studenti ostavili po studentskom parku i mrmlja u bradu majku vam jebem pobicu vas pistoljem iz kola (x5)
Haha pa ne znam, koliko se sećam, njemu su samo to ponudili. E ovaj drugi što je sa njim bio saučesnik nije odrađivao tu kaznu nego je nešto išao dalje na sudi sa nekom žalbom štagod i on je umesto društveno korisnog rada dobio da uplati 50000 din i to je to
Ja znam samo jedan slučaj i on je isto dobiobda radi u gradskom zelenilu. Skuplja otpatke sa onom šipkom sto ih nabode i kose travu po parkovima.
Мислим да сам негде прочитао да је она мала курва што је исценирала своју отмицу и силовање и дрогирање добила да шмиргла и фарба клупе, исто преко зеленила. Овде у НС знам да су неки добили да перу камионе на Кванташу, не мислим на неко рибање и гланцање, само их ишамараш цревом да ништа не виси и не отпада са њих. Све зависи из ког си града, а верујем да адекватно познанство или сродство може да погура причу у правом смеру. Тако да, за тебе се Нешо не бринем, јер ћеш ти себи преко босанске везе решити да мењаш сијалице у неком јавном предузећу, идеш у пошту, и једном недељно унесеш боце за аутомат за воду.
Vidi da ne budeš bezobrazan (ako si ti u pitanju) kad počneš sa tim, i moći ćeš da se izvlačiš sa par sati rada, umesto da guliš ceo dan, neki dan ćeš moći i da preskočiš, ako ti ne zapadne neki dilkan koji će da te jebe.
Znam za par ljudi koji su uglavnom radili ovo što ostali rekoše, po parkovima, ali kapiram da je moguće da te bace i u neku javnu ustanovu, ili javno preduzeće mimo komunalnog, tipa da "čitaš" struju, ili rad u parking servisu.
To. Hvala vam ljudi puno.
E znam ja dva lika koja su odrađivala ta sranja, jedan radio u biblioteci na onom šalteru, a drugi farbo pešačke i crto linije po putu. Ništa spec i ništa preteško u suštini
!!!!!!!!!!!!!!!!PAŽNJA PAŽNJA PAŽNJA!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedno pitanje, posto sam toliko glup za rad u excelu i ostalim programima, da je to katastrofa.
Fazon hocu da odstampam oglas za prodaju stana, da na A4 papiru, landscape postavljenom, u gornjem delu i na sredini bude tekst, a u donjem delu nacickani brojevi telefona, da mogu da se uzmu. jel moze neko kao debilu da mi objasni kako da to uradim?
Уради у Word-у, лакше је
Gde te odvede kladionica Sunce ti.... xD
Uradi u wordu kakvom ekselu, a ne mogu da ti objašnjavam lakše bi mi bilo da ti uradim.
https://app.box.com/s/oze5b467c7wmlrvfnp1nnjw80pqwht87
evo ti, pa upiši šta oćeš
da, zaboravio sam, ovo dole možeš makazama da isečeš, najbolje je neko stariji da ti pomogne xD
HAHAHAHA Rađ uvijek praktičan i veseo
haha lolek dobar