E ljudi pitanje vezano za ovu novu opciju filtriranja foruma sto je kajzen omogucio za prvih 150 na listi definicija:
Ja sad vidim da ima ovde da podesim da ne vidim postove na forumu clanova koji imaju manje od 1000 glasova u nekoj kategoriji recimo. Vidim i da moze da se podesi da ne vidim postove cekaonicara samo u nekim temama, npr podesim da ne vidim sta Reme pise u filmovima xd... E sad, gledam pola sata ne mogu da nadjem jel moze da se stavi na ignore neki clan nezavisno od broja definicija ili glasova za iste?
siguran sam da ima takvih na forumu i da možda i čitaju ovu temu trenutno, ali ne žele da odgovore jer ih nisi udostojio ni elementarnom informacijom o tome kakva ti pomoć treba
Na kojoj temi su kaceni oni klipovi kad je Dali u nekoj emisiji gde treba da pogode ko je on, pa dalje neke gde je Sinatra i pricaju rasisticke fore i svi se smeju pa i crnci
E ljudi pitanje vezano za ovu novu opciju filtriranja foruma sto je kajzen omogucio za prvih 150 na listi definicija:
Ja sad vidim da ima ovde da podesim da ne vidim postove na forumu clanova koji imaju manje od 1000 glasova u nekoj kategoriji recimo. Vidim i da moze da se podesi da ne vidim postove cekaonicara samo u nekim temama, npr podesim da ne vidim sta Reme pise u filmovima xd... E sad, gledam pola sata ne mogu da nadjem jel moze da se stavi na ignore neki clan nezavisno od broja definicija ili glasova za iste?
To ti je samo za prvih 100
Nije brt ja imam, a 130 i neki sam
Ne brt nisi me razumeo za prvih 100 je da mogu da filtriraju specifičnog člana za prvih 150 je ostalo
E do kurca
U kom se sportu na Paraolimpijadi takmiči Kornelije?
Trke dvokolica
Radjarde popusim ti kurac.
Znam da je laske u vordu seljani nabijem vas, nego sam neuk, i ne znam ovako da napravim kao ovaj oglas sto je Rad poslao. Ne uce nas u kladzi to.. :S
Hvala jos jedared
svako dobro i srećno sa kupoprodajom
Našao sam neku fufu na fejsu, komentari na jednoj slici su blago. Tj komentatori.
Smem li da izbacim njihove slike ovde?
kako počinje da ide na kurac ovo kliktanje na I'm not a robot kod registracije, bukvalno sad svi stavljaju to
Gde može da se uradi test inteligencije i da li mogu rezultati da ostanu anonimni u slučaju da ne položim?
lolo
Pošalji Kaizenu svoju sliku i dobićeš ocjenu inteligencije u pvt.
Odakle nama običnoj sirotinji sa dvb t2 dekoderom signala svih 5 arena i još nekoliko kablovskih kanala?
Ljudi jel zna neko nemacki, barem osnove?
siguran sam da ima takvih na forumu i da možda i čitaju ovu temu trenutno, ali ne žele da odgovore jer ih nisi udostojio ni elementarnom informacijom o tome kakva ti pomoć treba
dao vučić televiziju raji prljavoj
Na kojoj temi su kaceni oni klipovi kad je Dali u nekoj emisiji gde treba da pogode ko je on, pa dalje neke gde je Sinatra i pricaju rasisticke fore i svi se smeju pa i crnci
Pobeda jebena. Čini mi se.