Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
није него овај
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMzQxODE4MzEyNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjk2OTY4ODE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
Ok taj(koji je priznajem mnogo bolji) ali koji je drugi? Skarfejs ili slon, trece nema
хахаха, са слоном, јбт. како тај нисам направио! а још има везе са филмом.
други је седми печат, марету би се свидео сигурно.
Drago mi je da sam te usrecio. A niti znam ko je mare niti sta je sedmi pecat, da li mislis da sam malo losiji od tebe sto slabo pratim filmove? I ne citam poeziju :(
маре је аутор марко. ако сам добро запамтио, то му је један од омиљених филмова. па не мислим да си нешто лошији, АЛИ признаћеш...
У грбу вам ЗВЕЗДА, у имену БАРИ, ко сте ви у ствари ?
hahah
не сећам се да сам нешто много кукао на седми печат, можда сам написао да је досадан и то је то
Gde mogu da se kupe dobre kožne torbice muške?
U moni.
Muške torbice aka pederuše.
Sto evra su jebo mamu. Ali opet kad skontao da ću je nositi 5-6 godina onda mi i nije puno. Ionako nosim neku od 2000 dinara već 5-6 godina
imas u bulevaru ispod djerma brate, napravljen je kao fashion room u privatnom stanu u jednoj zgradi...ako hoces poslacu ti adresu..imad nadrkanih torbica i svacega.
Ne postoji dobra muska torbica.
Pare se negde moraju strpati, a novčanici su za pičke (baš baš pičkice), a i nisam toliki debil da je nosim 24/7 kao modni detalj
novčanici su do jaja, pederuše su za kaoštoiimekaže pederčine i seljačine koje piju kafu po sat i po u kafiću pozdrav
http://falcokoznagalanterija.com/wp-content/uploads/2015/05/m20.jpg
ovako nešto ja nosim samo malo nadrkanije sa više džepova.
Novčanici me smaraju a pederuše su mi za pijačne prodavce kojima je najlakše tako da drže pare da se ne vataju sa torbama, džepovima i novčanicima i teretanske pacove od 300 kila
EDIT: promijenio sliku... i dalje je nadrkanija od ove dosta doduše jer ima masu džepova i za telefon, i za siću, i za kartice, i za olovke i 3 velike pregrade unutra (I naravno nema ovih sranja od alki)
Fashion room je u Svetozara Markovica, na pocetku izijem. Za taj kod djerma prvi put cujem.
Nisam gejpeder da nosam pederuse i torbice al posalji adresu sad si me zainteresovao za sanera tog.
Em sam poprilicno blizu djerma.
P.S. U diskontu kod Djerma bas na cosku Jedrenske i BKA ima valjevsko jebi karaj prdi!
Nista mi nije toliko gej ni isfeminizirano kao kad lik vadi novcanik pa ga otvara pa sa dva prsta vadi novcanicu od 1000 dinara i pruza nekome kao neka zena