Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
thilmo, forsiraš.
nije baš tema za sprdnju. onu čekaonicu jebenu niko ne gleda i tamo rade šta im volja. zašto nešto tako debilno prenosiš na forum?
Ja nisam ni znao za to. Drugi su to preneli na forum. Valjda vidiš sama.
A teško će sad da se opere kad svi znaju za to.
треба то да буде на форуму
Ниџа сад има 36... значи та мала има 23... ех кад би сад поново дошла куку мени јохоххохохохо
ma ko ga jebe sad, šta ima da se pere? ko ga je tukao po ušima da se ispovedi u čekaonici i verovatno da izmisli svašta. on se ovde pojavio na komentarima kao loš trol i kukao za pažnjom. evo sad je u centru pažnje.
samo hoću da ti kažem da je pedofilija ozbiljna i pipava tema, znaš kako ovde tako nešto ume da ode u pizdu materinu tamo gde ne treba.
A pazi, da je sad ta situacija.
Nikola je 1989 godište a ta devojčica 2003 godište.
Рођени у различитим миленијумима јбт
Лик оће да то призна жени.. Озб..
Jbt lik je trol sta se primate.
Ni najmanje. Predugo je a sajtu, samo je dugo obitavao u komentarima.
Sad je ušao na forum i nije se snašao.
Ето Космо, средиш му форум - он засере ствар...
Nije on loš, samo se ispovedao na pogrešnom mestu.
Čim nije u zatvoru, očigledno da je tu bila neka ljubav u pitanju.
Možda su i njeni dali pristanak, treba čuti obe strane.
thilmo, zalaziš u temu opet kako ne treba.
čegi, ne mogu sebi da oprostim sad.
razne bolesnike smo imali ovde, ovaj je pobednik.
Вала, зајеб'о је све.
za ovoga je i labokv mala maca
http://vukajlija.com/forum/teme/171-vicevi-stari-c-p-sa-interneta-stariji-i-sl?strana=368#post_3602231
шта се сви увлачите у гузицу овима, нека стоји на форуму и треба тема да се отвори
https://www.youtube.com/watch?v=1WmXN0GXDyk
Ja sam, recimo, vrhunski poznavalac ovih nacionalističkih melodija i posjedujem nevjerovatnu kolekciju iste ali moram pitati ovo:
na početku kaže MOREMO BLAŽU VARIJANTU. Koja je tvrđa varijanta majku mu jebem?
Гамад обична, можда им је ово тврђа верзија маму им јебем ја пушили би курац за 10 марака
www.youtube.com/watch?v=y1m_mP3CKK0