Dobio sam, iako su mi ga obračunali za betonsku površinu koja, jelte, nije ni njiva, ni bašta, ni vinograd, ali ne bih da rizikujem zatvor, pa ću platiti sigurno.
E ljudi znam da sam glupo trolovao godinama ali sad mi stvarno treba vasa pomoc. Devojka mi ima kondilome. Da li postoji sansa da je dobila ne neki drugi nacin ili je 99% kurva? Ozb
Pa jebala se ta riba sa dosta ljudi pre mene i ja sam jebo neke diskutabilne ribe, može taj virus da stoji dugo u telu pre aktivacije i te priče a valjda nema leka suštinskog, fizičko skidanje manifestacije nije lek, iako skavakako mora da se uradi, elem idi pitaj nekog doktora idi u kurac neću medicinska mišljenja da dajem lolo
јеси ли ти платио порез на држање нокта у тегли
hahahah
Dobio sam, iako su mi ga obračunali za betonsku površinu koja, jelte, nije ni njiva, ni bašta, ni vinograd, ali ne bih da rizikujem zatvor, pa ću platiti sigurno.
jel to fiksno?1600?
Radjard mozda ne bi bilo lose da se pozabavite mojim pitanjem na it kutak
Ima li neko na fejsu Makaronac AKA NekoOdNekud AKA Archbishop Lazarus AKA Tristan Avetinja?
HITNO JE
I
T
N
O
J
E
Jesen.
E ljudi znam da sam glupo trolovao godinama ali sad mi stvarno treba vasa pomoc. Devojka mi ima kondilome. Da li postoji sansa da je dobila ne neki drugi nacin ili je 99% kurva? Ozb
Postoji šansa da je dobila od tebe ako si jebao midori
Nisam jebao nista sem nje. Pitanje broj dva: jel moram ja kod urologa?
ne znam. ja nisam išao kad je moja riba imala.
Jel ti neko drugi jebao ribu? Jesi ti jebao midori pa preneo ribi?
Ja sam ti jebao ribu, dobio sam od midori.
secam se te midori, sudeci po slikama koje sam dobijao u pvt u pitanju je jako slatka devojcica, niste je valjda iskvarili
Pa jebala se ta riba sa dosta ljudi pre mene i ja sam jebo neke diskutabilne ribe, može taj virus da stoji dugo u telu pre aktivacije i te priče a valjda nema leka suštinskog, fizičko skidanje manifestacije nije lek, iako skavakako mora da se uradi, elem idi pitaj nekog doktora idi u kurac neću medicinska mišljenja da dajem lolo
Ok hvala
Не знам много о тој болести али мислим да је можеш и даље јебати нормално (у дупе), тако да нема проблема.
А јебање цуре у пичку и остале настраности, то мораш паузирати
ja sam jebo i u pičku sa kondilomarama, šta fali
Гвозд, да ли си упознат са српско-хрватским сукобом око Гвозда?
Osećaš li?