Разноразно питање

1. Oštar bol u predjelu donjeg stomaka na lijevoj strani. Nekoliko dana sam sjekao drva i podizao teške stvari. Prvo sam pomislio da je bruh(hernija) međutim nema nikakvog ispupčenja i ponekad me zaboli kao da me nešto bode. Da li je ko imao iskustva sa nečim sličnim?

2. Može da bude i 2 kila XD

3. Bilo kako bilo sručiće ti se creva u kesu od mošnica

4. Moze biti i slepo crevo

5. Znao sam da je 45 metara 'rastovine loša ideja

6. Teška je hrastovina.

7. Iskocilo mi na ovom sajtu http://filmovi.infopult.net/online-film/sa-prevodom/9-4872/Paris-Texas-1984

A ovo drugo za sta me optuzijete necu da komentarisem... :p

8. Kolko imate drugara da su svojevoljno u zadnjih par godina rešili da služe vojsku?

9. Jednog, zato što mu trebalo za posao u Norveškoj nešto ne znam.

10. Ne znam skoro nista o tome, ali kontam da je solidna odluka za nekog ko ne zna sta ce sa sobom, primaju platu oni je l tako? Jos ako moze napredovati, a siguran dinar, nije kao da cemo ratovati, nece nato jos dugo.

11. Jednog. Drugar iz srednje, najjaci kliker za matu kojeg sam ikada upoznao. Upisao fax geodeziju kao i ja. Ocistio prvi semestar, 3 devetke i 3 desetke. Puklo ga u glavu da hoce u vojsku da ide i da mu je pun kurac svega. Cale mu nasao neku vezu kad odsluzi taj rok da moze da ostane da radi tamo. Odsluzio tih par meseci kao padobranac u Nisu (za to vreme padobranom skocio 0 i slovima NULA puta jer nemaju padobrane za koje mogu da garantuju da su 100% ispravni). Vlast se promenila, caletova "veza" smenjena, a drugar sad pravi one gajbice za voce za 120 dinara na sat...

12. Dobra je to fora sa sluzenjem vojske ako nemas pametnijeg posla. Dobro je kao stavka za CV, a bolje imas neku kintu nego da sedis kuci i cekas da uleti Celzi. Ameri narocito cene ako si sluzio vojsku, posto im je danasnja kultura zivljenja i poimanja sveta libero-fasisticki militarizam, a i smatraju da je onaj ko je sluzio vojsku naucio sta su radne obaveze i disciplina. Tako da ako nemas nista pametnije da radis...

13. onda ce vukajlija prazna ostati. :(
    koliko moze da bude plata vojnika na regularnom sluzenju?
    ukoliko neko zeli,moze i kod kuce da vezba.cisto malo da dodje u formu.obzirom da ne verujem da je plata veca nego u trafici,moze i da se zaposli na 6 mesec(ili koliko je vec),od te kinte plati neki jezik da uci i za 6 meseci stvorene radne navike,ukoliko se trenira i covek u formi i zna se neki nivo nekog jezika.mnogo bolje nego se obucavati zastarelim naouruzanjem koje nam u nekom eventualnom ratu nece nista pomoci.

14. Služio vojsku, kao i otac i đed mi, pravi muškarac postao. U Cv stoji Serbian army odma iznad ms office certificate, velikim slovima i ponosno.

To znači da sam zdrav, jer ko nije za vojsku nije ni za one stvari. Što bi dike ode u vojnike, što bi škarta osta da se karta.

15. Imbecilizam. Kakva kurčeva vojska, to busanje u vojsku nas je i svelo na šaku jada od naroda.

16. kad je god bilo šta da se zasere eto srbende EVO JA ĆEM JA SAM SLUŽIO VOJSKE SAŠ VID KAKO SE PUCA i pogine budala

17. upravo naprotiv, upropaštavanje vojske nas je sjebalo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.