Разноразно питање

1. Oštar bol u predjelu donjeg stomaka na lijevoj strani. Nekoliko dana sam sjekao drva i podizao teške stvari. Prvo sam pomislio da je bruh(hernija) međutim nema nikakvog ispupčenja i ponekad me zaboli kao da me nešto bode. Da li je ko imao iskustva sa nečim sličnim?

2. Može da bude i 2 kila XD

3. Bilo kako bilo sručiće ti se creva u kesu od mošnica

4. Moze biti i slepo crevo

5. Znao sam da je 45 metara 'rastovine loša ideja

6. Teška je hrastovina.

7. Iskocilo mi na ovom sajtu http://filmovi.infopult.net/online-film/sa-prevodom/9-4872/Paris-Texas-1984

A ovo drugo za sta me optuzijete necu da komentarisem... :p

8. Kolko imate drugara da su svojevoljno u zadnjih par godina rešili da služe vojsku?

9. Jednog, zato što mu trebalo za posao u Norveškoj nešto ne znam.

10. Ne znam skoro nista o tome, ali kontam da je solidna odluka za nekog ko ne zna sta ce sa sobom, primaju platu oni je l tako? Jos ako moze napredovati, a siguran dinar, nije kao da cemo ratovati, nece nato jos dugo.

11. Jednog. Drugar iz srednje, najjaci kliker za matu kojeg sam ikada upoznao. Upisao fax geodeziju kao i ja. Ocistio prvi semestar, 3 devetke i 3 desetke. Puklo ga u glavu da hoce u vojsku da ide i da mu je pun kurac svega. Cale mu nasao neku vezu kad odsluzi taj rok da moze da ostane da radi tamo. Odsluzio tih par meseci kao padobranac u Nisu (za to vreme padobranom skocio 0 i slovima NULA puta jer nemaju padobrane za koje mogu da garantuju da su 100% ispravni). Vlast se promenila, caletova "veza" smenjena, a drugar sad pravi one gajbice za voce za 120 dinara na sat...

12. Dobra je to fora sa sluzenjem vojske ako nemas pametnijeg posla. Dobro je kao stavka za CV, a bolje imas neku kintu nego da sedis kuci i cekas da uleti Celzi. Ameri narocito cene ako si sluzio vojsku, posto im je danasnja kultura zivljenja i poimanja sveta libero-fasisticki militarizam, a i smatraju da je onaj ko je sluzio vojsku naucio sta su radne obaveze i disciplina. Tako da ako nemas nista pametnije da radis...

13. onda ce vukajlija prazna ostati. :(
    koliko moze da bude plata vojnika na regularnom sluzenju?
    ukoliko neko zeli,moze i kod kuce da vezba.cisto malo da dodje u formu.obzirom da ne verujem da je plata veca nego u trafici,moze i da se zaposli na 6 mesec(ili koliko je vec),od te kinte plati neki jezik da uci i za 6 meseci stvorene radne navike,ukoliko se trenira i covek u formi i zna se neki nivo nekog jezika.mnogo bolje nego se obucavati zastarelim naouruzanjem koje nam u nekom eventualnom ratu nece nista pomoci.

14. Služio vojsku, kao i otac i đed mi, pravi muškarac postao. U Cv stoji Serbian army odma iznad ms office certificate, velikim slovima i ponosno.

To znači da sam zdrav, jer ko nije za vojsku nije ni za one stvari. Što bi dike ode u vojnike, što bi škarta osta da se karta.

15. Imbecilizam. Kakva kurčeva vojska, to busanje u vojsku nas je i svelo na šaku jada od naroda.

16. kad je god bilo šta da se zasere eto srbende EVO JA ĆEM JA SAM SLUŽIO VOJSKE SAŠ VID KAKO SE PUCA i pogine budala

17. upravo naprotiv, upropaštavanje vojske nas je sjebalo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.