Разноразно питање

1. majke mi botine poput pseta nemaju granicu

2. jebo mater ako Teslu ne bi proglasili budalom ako slucajno psihu odgovara

3. Murat je bio kurac od vojskovođe, jer je mu je vojska koju je vodio bukvalno cela bila pobijena na Kosovu, a i on je poginuo, za njega nema dalje. Sjebo se.
    Da je bio junak - što junak, šta je junački uradio, jurišao zajedno s vojskom? Jok, ubio ga je lik dok je ovaj pušio lulu. Bedno.

4. ma idi pojeo govno koje ga sigurno moze kostati, a odmah posle te izjave je shvatio sta je rekao i pokusao da se vadi. Sad da li mu je izletelo ili zaista tako misli, ko ce znati ludaku sta je u glavi

5. I da, evo ima vecih junaka... uzmi Tadica na primer. Plate i penzije visestruko podignute, nije siptare jebo dva posto, kakav kurac briselski sporazum... mozes ti da mrzis koga hoces, cinjenice ne lazu.

6. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3356#post_3645951
    sad ces da mi kazes da je zivojin misic kurac od vojskovodje jer nije bio u prvim redovima? ili da je vojvoda sindjelic kurac od junaka jer je poginuo i izgubio vojsku? stvarno glupo sa tvoje strane.

7. mozes ti da mrzis koga hoces, cinjenice ne lazu.

pa upravo ti se vodis mrznjom a ja cinjenicama.

8. Slazes li se da tom logikom moze i treba da se pomene kao junak Adem Jasari pseto?

9. Jedan državnik ne smije sebi dopuštati takve kreativne izlive. Murat je bio...Uh, šta je Murat bio, samo što nije rekao legenda. Glupo se uvukao u to poređenje i zasrao je, realno, da se ne zajebavamo.

glupa izjava, da, slazem se. ali uopste ne u smislu u kom bombas misli. mada je bombili u pravu da ce mu vrv naskoditi ova izjava bas zbog ljudi sa 4 ganglije koji su u fazonu da cuju murat a posle toga nema floskule propaceni srski jadni narod da bi nekoga pljunuli i rekli mu da mu kandic i biserko i klinton jebu mater...

10. Briselski sporazum, davanje podrske Klintonovima, nazivanje Murata junakom.

Meni vise ne treba da imam formirano misljenje, pa i nek sam najgluplji.

11. sad ces da mi kazes da je zivojin misic kurac od vojskovodje jer nije bio u prvim redovima? ili da je vojvoda sindjelic kurac od junaka jer je poginuo i izgubio vojsku? stvarno glupo sa tvoje strane.

De, nemoj toliko natezati da si u pravu, kad nisi. Mišić nije bio u prvim redovima, mator je bio da bi se borio, znači ne heroj s puškom i bajonetom, već genijalni komandant, a i doživeo je pobedu svoje vojske i rasulo protivničkog carstva, kroz klanicu kakva nije bila zamisliva u doba Murata i Lazara. A Sinđelić je poginuo, ali junački, sa jataganom u jednoj ruci i kuburom u drugoj, badabum, kamikaze, protiv nadmoćnog neprijatelja. Ono, sve protiv jačeg, moralna i-ili fizička pobeda. A Murat, sjebao svoju vojsku, pa popio nožinu u trbušinu, iskrvario kao svinja.
    Ovim poređenjima ne da mešaš babe i žabe, nego prvo mešaš babe i kruške, a posle kruške i jabuke, a tek posle jabuke i žabe.

12. ne mozes da poredis murata koji je osvojio pun urac teritorije i jasarija koji je ubio 3 coveka, 8 babe i 2 invalida i pucao na kola u pokretu kroz siptarski deo kosova i metohije.

13. Који историчари е

14. De, nemoj toliko natezati da si u pravu, kad nisi. Mišić nije bio u prvim redovima, a doživeo je pobedu svoje vojske, kroz klanicu kakva nije bila zamisliva u doba Murata i Lazara. A Sinđelić je poginuo, ali junački, sa jataganom u jednoj ruci i kuburom u drugoj, badabum, kamikaze, protiv nadmoćnog neprijatelja.
    Ovim poređenjima ne da mešaš babe i žabe, nego prvo mešaš babe i kruške, a posle kruške i jabuke, a tek posle jabuke i žabe.

Murat je bio kurac od vojskovođe, jer je mu je vojska koju je vodio bukvalno cela bila pobijena na Kosovu, a i on je poginuo, za njega nema dalje. Sjebo se.
    Da je bio junak - što junak, šta je junački uradio, jurišao zajedno s vojskom? Jok, ubio ga je lik dok je ovaj pušio lulu. Bedno.

ja ne znam onda evo ti mi pojasni koji su kriterijumi da neko bude junak ili veliki vojskovodja posto ocigledno imas neke klizne kriterijume

15. Nisam pricao o osvojenim teritorijama i vojnim uspesima, vec nazivanjem arhiprotivnika srpskog naroda junacima s pozicije premijera Srbije. Ako je to tebi normalno onda ok.

16. da, evo ima vecih junaka... uzmi Tadica na primer. Plate i penzije visestruko podignute, nije siptare jebo dva posto, kakav kurac briselski sporazum... mozes ti da mrzis koga hoces, cinjenice ne lazu.

XD

17. somi je l se secas kako smo ih pocistili, zamalo 50% bez muke jebene, saka jada jedva prelazila cenzuus hahhah

18. hahah ma lagano brate, jel treba radulovića, tadića i boška obradovića jebenog da se plašimo

19. kakvi su bednici ovi gubitnici tranzicije, stado koje je docekalo 21 vek bez znanja engleskog i ostalih stvari, pa se sad raduju etapi kad cobani mogu biti neko mudo axaxaxa