Разноразно питање

1. pa leti su dobri ovi sto osvezavaju tipa mohito i tako ti zenskasti tekila sanrajz i sta vec...
    al ima i ovih bas muskih, sad ne razumem se bas puno, al obaraju sa nogu posle treceg, cetvrtog, tipa neki martiniji ili long ajlandi i tako neke gluposti de se trpa po 4-5 vrsti alkohola

2. A Murat, sjebao svoju vojsku, pa popio nožinu u trbušinu, iskrvario kao svinja.

чекај, колико си сигуран да се ово стварно десило? мислим, јесте било тако на филму, али ја бих сачекао цара да пресуди.

3. Popio noz jer nije verovao da su srbi tolike picketine to da urade, bila bi mi cast da me neko uporedi sa muratom, a ne obilicem jebenim koji nije ni postojao, lazni heroji, lazni narod, vreme je da priznamo greske svojih predaka, to je prvi korak ka ozdravljenju nacije

4. Pezose svaki osvezava nevezano za alkohol jer je polovina case led. Najjaci su trips i long ajlend ali preferiram trips jer dominiraju smirnof i red bul. Long ajlend je gorak ali ga svakako najcesce pijem jer tripsa retko gde ima a i ako ga ima cesto ga lose prave. White russian mi je isto kul za popiti eto on je najjaci za zimu npr. I b52 ako ti ne smeta sto je kratak. Sta znam pomenuo bih jos purple rain kao fin a ljudi koji piju neke stopere, cocaine i flajin lambordzinije nek crknu to je ekvivalent tekili kad imas 16 pa kao malo so pa eksiranje razblazene tekile od 300 kintoli litar a onda ne bi verovao sta ide: LIMUN JEBOTE nema tekila najjace pice

5. Hah i B52 ps jer ti konobar donosi nešto pa još gori auu! Pa onda ga popijes onako ne ugasis vatru, haha koja fora!

Manki brain nisam npr probao jer mi gadan na izgled brt, kažu da zanimljiv je ne znam.

6. B52 negde gori a negde ne. I nisam rekao.zato nego jer je sa burbonom a burbon-vrh je

7. Pitanje jedno. Gledao sam neki film i iskočilo mi ovo, šta da radim?
    https://imgur.com/vvokJ4B.jpg

8. Mislim da ne bih jebao stariju ženu bez kreditne kartice. Njene.

9. celtic, ne bi ni ona tebe pošto si star

10. ovako ja zamišljam autorku kosmopolita, mada sam čuo da je, nažalost, dosta mlađa od ove sa slike

11. ovako ja zamišljam autorku kosmopolita, mada sam čuo da je, nažalost, dosta mlađa od ove sa slike

Smut operejtrrrrrrrr, smuuuuut operjtrrrr... :)

Konacno malo stila, bravo mr Keks!

12. de si brt jesi vaskrso

13. preporodio se. prijalo mi inozemstvo u pm

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.