Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
хвала
stigao sam do desete strane ove teme. pošto mi je mrsko da tražim dalje, može li neko da mi kaže od koje strane počinje urnisanje da se uključim otolen. unaprijed hvala :)
Како се зове ово?
http://listverse.files.wordpress.com/2009/08/aardwolf3.jpg
Pa pise u linku, aardwolf.
На српском, аман.
Џеки?
Gugl kaže 'prugasti afrički sisar', ne znam da li ima neki drugi naziv...
Контам да ми ни немамо реч за то, али хвала, Форгет. :)
Nema na čemu :) I ja kontam da nemamo, možda neki biolog zna...
који мод обриса малог кера? ццц
kOSTIĆ, crko dabogada.
Спада у породицу хијена, зове се Земни вук спада у подфамилију Protelinae која је знатно ређа од подфамилије Hyaeninae у коју спадају све оне нама познате хијене. Једе инсекте, јаја, ситне птице и ситне сисаре. За разлику од других хијена не напада крупан плен.
Треба ми програм за видео монтажу, неки полупрофесионални, ништа оно екстра, али да није ни типа Windows Movie Maker...PowerDirector сам користио три године, и досадио ми је, а такође ми не одговарају његове тонске могућности....Дакле, треба ми нешто за играње са видео и аудио записом...а од ефеката ми је битно да има претапање (то има свако говно)...
Sony Vegas, klasik. Ne znam koja verzija valja, ja sam radio u 2005ici, doduše zvuk nisam dirao, ne znam kakve su mu mogućnosti za audio obradu
Хвала, испробаћу га ових дана....
iam jedno pitanje u vezi nove verzije.
jel se nove defke objavljuju sat vremena posle pisanja, ili se sve odjednom objavljuju svakih sat vremena?
na primer, ako je defka napisana u pola 5, da li ce da bude objavljena u pola 6, ili ce zajedno sa svim defkama napisanim izmedju 4 i 5 da se objavi u 5?
nadam se da sam bio jasan :D
jel se nove defke objavljuju sat vremena posle pisanja, ili se sve odjednom objavljuju svakih sat vremena?
na primer, ako je defka napisana u pola 5, da li ce da bude objavljena u pola 6, ili ce zajedno sa svim defkama napisanim izmedju 4 i 5 da se objavi u 5?
nadam se da sam bio jasan :D
objavljuju se tačno sat vremena poslije pisanja, pratio sam. ne u grupi već svaka za sebe.
zahvaljujem
Како бисте превели реченицу
на српски?
Да ли је лејм молити мода за дефку на насловној?