Разноразно питање

1. Да ли је лејм молити мода за дефку на насловној?

Mislim da se odgovor sam nameće lolololololo usput mislim i da je zabranjeno

2. Izgoreli su me na tablu za poruke?

Samo ako moljenje nije javno Bronštajn.

3. Izgoreo sam na tabli za poruke valjda
    Ok ljudi

4. ne, kornelije, nećemo staviti onaj tvoj esej na naslovnu da bi ti napokon jebo!

5. Lullaby, ako studiras, prebaci se na psihologiju! Ali sada, ljudi, nisam na to mislio, nego neku drugu defku, kratku i to. Ne zelim da esej bude komercijala.

6. Eto Kornelije, tebe moderatori jebu sa neodabiranjem definicije, i to je nešto u neku ruku. :)

7. I was flamed on a message board.

Напушили ме на форуму.

8. ne, kornelije, nećemo staviti onaj tvoj esej na naslovnu da bi ti napokon jebo!

ja ipak mislim da je to najmanje što se može učinjeti za kornelija. kornelije, samo reci, lećećemo kao meci! :)

9. Nemo, imaš li neki kontekst za tu rečenicu?

10. Немојте, не желим да на свакој теми има моје свињарије о нејебању, сморио сам људе. Него, баш би ми пријала дефка на насловној, а коме не би. . . хвала панинаро ;))

11. @nemo

isp'o sam paljevina na forumu?
    naložili me na forumu?

12. Форгет-ми-нот, немам, добила сам је тако изоловану.

Латинче, то сам и ја помислила. :)

Контала сам да преведем као: Извређали су ме на интернет форуму.

Измена: Ово моје ми не звучи природно. Свиђа ми се то твоје, Лули. :)

13. Aha... Onda može to: Izvređali/Isprozivali su me na forumu.

14. А како се бирају популарне дефиниције, није ми јасно.

15. Кад пређе 10+

16. За које време?

17. Кад пређе 10+

Аааа... па оно. кул.

18. ЏАААААФТАРА!

ОДАЛА ТЕ ДА СИ ПЛАКАЛА ДО ЗОРЕ!

19. ЏАААААФТАРА!

Ахахахахаха, где се тога сети јебо те криви курац!

20. ЏАААААФТАРА!

АХХАХАХАХХАХАХАХАХАХ :))) ЗА НА ПРОФИЛ!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.