Разноразно питање

1. o bre kada ćeš prestati da sereš

2. kako ces dobiti po njonji kure

3. slazem se, njima tv ne sluzi za gledanje nego za zaradu.eto niko nije video reklamu za lamborgini a svi znaju za ta kola

4. Mts ili vip ili telenor?

5. telenor preporucujem svoj nesirotinji

6. између три зла изабери најмање, значи теленор

7. Haha telenor
    Srećna Nova 2003 godina

8. Bokseru, ne razumeš ti ove kalendare izgleda, po "starom" kalendaru ne kasnimo mi 14 godina, nego 14 dana brt xd

Telenor definitvno najmanje zlo od sve tri opcije.

9. Iam i jedan i drugi. Mts majka. Telennr nikad do sad za 5 godina nisam platio isti račun. Varira soma dinara
    Mts neverovatno precizno funkcioniše

10. U mtsu sam uzeo neki 50% manje grmljavina paket jer mí nije trebao telefon
    Jebe

11. Ne znam, ja sam evo sigurno jedno 6-7 godina u telenoru na postpejdu, nisam imao problema nikad, bar što se samog računa tiče, telefone sam reklamirao jedno dvaput, i tu su bili uredni s obradom zahteva, u 15 dana sve se reši. I kad kasnim s plaćanjem osiguram se s onom opcijom "pet dana", da me ne isključuju bezveze, par puta su me isključili pa sam slao mejl da ne jedu govna i sve ok, uvažavali na kraju, računi uvek isti, doduše ni ne prekoračim nikad jer sam vezao sa sbb-om i onom "superset" ponudom, pa imam 50% više svega, a u mts-u sam bio paralelno nekih 2-3 godine, e oni su me jebali kao ovcu, sprcaju one minute ni sam ne znam kako.

E jedino mi ide na kurac u telenoru ovo u poslednje vreme što smaraju konstantno nekom ponudom megabajta, i cimaju da ih oceniš nakon svakog kontakta. Dok sam imao neki paket s gigabajtom neta mesečno i posle s nekim sporijim netom do kraja meseca, nikad nisam premašio 300-400 mb mesečno, otkad sam smanjio to na 500, iscuri za 20 dana, iako blejim na vajrlesu uglavnom. Doduše ni s tim nemam frke otkad imam taj superset, tako da papete, ako imaš sbb paket, lagano u telenor onda.

12. U mtsu sam uzeo neki 50% manje grmljavina paket jer mí nije trebao telefon
    Jebe

To imas i u telenoru

Ja bio mts 3-4god pa se popickali bukvalno sam usao u onu zgradu njihovu kod geneksa i pitao gde je bojan da mu jebem mater nikad im racun nisam platio i evo 8-9god telenor furam nisu nesto vau al su bolji od ovih. Vip ne bih komentarisao to je ko ono aro, dobro i premia

13. ја у теленор дошо да продужим уговор, узо нешто са гигабајт и по нета и пошто је био скупљи пакет него прошли они ми дуплирали све, сад ме боли курчина имам преко 7 гигабајта нета, накупило се, ја задовољан

један телефон који сам узео за буразера рикнуо буквално пар дана пред крај гаранције, они нису могли да поправе и дали нови... један мој поправили за неко кратко време, свака похвала засад али ова нова понуда ми се не допада, кад будем продужавао уговор за годину дана биће много срање пакети за разлику од овога који сад имам и кога више нема у понуди

14. Samo Telenor, samo 063, samo sestocifreni broj iz doba Slobe.

15. tako i moj ćale, ove godine će biti dvajes godina kako ima isti broj, jedva čekam da slušam opet "kako im se jebe za najvernije mušterije, jedan telefon ne mogu da pošalju kao poklon govnari, sad ću da ih zovem, ako neće da daju, prelazim u mts"

16. Ja sam tri ugovora izgurao u Telenoru, brat dva, sve na ćaletovo ime, znači 10 godina ukupno i govna nikad nisu ponudila neku pogodnost pri produženju ugovora, iako sam više puta povećavao tarifu. Skoro smo se prebaci obojica u mts, uzeli ono 50% i tek onda su oni iz Telenora smarali što sam se prebacio i nudili iste uslove kao mts, tu sam ih napičkarao. Šta znam, meni je bolji mts, u Telenoru sam imao one neke dodatke koji kurcu ne služe, i stalno su smarali za nešto novo. E da, i kad se prebacili u mts poslali bratu poruku da ima dugovanja prema njima 0.53 dinara i da mora da izmiri do ne znam kog datuma da mu ne bi isključili broj lol. I telefon jedan mi je crkao tri dana posle isteka garancije, samo sam ga isključio jer sam uzeo nov i kad sam probao da ga uključim posle nekoliko dana nije hteo, crkla matična.

17. "kako im se jebe za najvernije mušterije, jedan telefon ne mogu da pošalju kao poklon govnari, sad ću da ih zovem, ako neće da daju, prelazim u mts"

Lol Radj bukvalno sam to napisao