U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Sta ga znam, ja sam prilicno rob navike. U mom iskustvu Telenor ima bolju mrezu i domet po vukojebinama sto sam ja uvek visoko cenio, roming sam imao oduvek, dva telefona koja sam uzeo u Telenoru su crkli posle nedelju dana (zamenjeni bez pogovora), dugo vremena je bio jedini koji nije zaokruzivao razgovore na minut vec po sekundama, i ja uvek najmanje placam racun od svih u kuci, ali to mozda ima veze i samnom.
To jeste tačno za vukojebine, zato što mts kao državnu firmu zabole da ulaže u bazne stanice kad i ovako imaju dobru zaradu.
U suštini zavisi dosta od ličnih preferencija da li je bolji telenor ili mts. Samo dok nije vip.
ko ono bese sa foruma bas voil onaj Oreo keks, znam da je neko pisao o tome
Neko ko voli vip
dajte mi nađite one psetove postove o porocima, mnogo mi se sviđa njegovo razmišljanje.
Ja ovaj cuvam u kompu
"Vidi druze, ne mozes tako u srbiji da zivis. Moras malo da iskrivis svest i imas BAR dva poroka. Znaci nadjes dva poroka koja su ti najprovlacnija i forsiraj ih maksimalno al nemoj da zaboravis da ih kombinujes. Ako ti nista nije privlacno(pretpostavljam taj odg od strane mladog tebe) pocni da kombinujes dva po dva dok ne nadjes dobitnu kombinaciju-na pola puta u trazenju dobitna dva vec ces biti zadovoljan mali pederko a kad nadjes poceces da zivis ponovo "
e na to sam i mislio upravo, hvala
Upravu napolje
Telenor > govno.
Telekom = Dejan Tukić.
VIP = zakon.
✝ ИС ☆ ХС ✝
✝ НИ ☆ КА ✝
Neće zena u Tunis, plaši se. Idem u Grčku, svojim kolima, znači treba mi samo apartman. Da l je jeftinije da idem preko naših agencija ili da gledam sam preko trivaga i tripadvisora?
A ako neko planira Tunis, ja pregledao dosta ponuda, za bedne novce imate prevoz avionom i ol inkluziv u hotelima.
i isil na svakom koraku :D
Pseto bio prosle godine, kaze laganezi, nema frke id isisa.
i silom ćeš biti nateran da radiš za njjih, inače ode glava
NA ISILU
NIŠTA MI NE MOŽEŠ
NA ISILU
NEĆU DA OSTANEM
U TUNISU
A koje su to smesne pare? Ja bih za deset dana u tunjavom tunisu bio spreman da dam do 300 E, SVE ni evra vise.
Ma kakav isis nema nista. Jedino sto im zvezdice nisu evropske pa je 5 u stvari 3
Torazulu mozes da nadjes i ua 300
Tolko torazulu, oko 300-350e sve. Kraj avgusta pocetak septembra. Mislim ima i skuplje, al za te pare sasvim dobri hoteli.
Nego, je l uporedjivao neko cene? Jeftinije grcka preko agencije samo smestaj ili preko neta sam da rezervosem?