U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ахахахаха сокодзове
Volis miris zeninog svalera?
volim miris ženinog švalera čak i kad na njemu donosiš mi nju
ahhahaha shir kahn
ok
ахахахха па овај сокдозове то је неправазиђено
svaki vid podrške mi znači puno hvala
sok jebe slamčicu ne vadi
https://en.wikipedia.org/wiki/Cuckold#Cuckoldry_as_a_fetish
Valdemare nadovezacu se na tvoj link. Negde skoro sam naleteo na pojam "polyamory", nesto kao poligamija samo kad su u pitanju kurve i liberali. Dakle poligamija je u praksi kad jedan musliman ima nekoliko zena. Poliamori je u praksi kad su u vezi kurva i liberal (SAD i zapadna evropa ofc). Znaci imas devojku, ona voli tebe ali voli i jos nekog drugog lika ili mozda dvojicu, a jebe se i sa nekim potpuno novim ljudima i uredno te obavestava u svemu tome. Mozes i da ucestvujes u seksu. Primer:
-Hej druže, vidim da želis da jebeš moju devojku a i ona želi da je jebeš. To je potpuno ok, znaš mi smo u poliamori vezi. Da da, slobodno je izjebi kao kobilu i svrši joj u usta. Ja cu da je draškam svojim kurčićem od 11cm dok ti ona puši. Da da, ja joj kupujem poklone za ng, rodjendan, valentinovo, ti nemaš ništa s tim samo uživaj. Hehe uživajte lepi ste.
Jebem ti majku u pičku. To je zapadna kultura. Da gledaš dok ti drugi jebe ženu. Liberalizam je bolest. Borba protiv liberalizma i globalizma se nastavlja!
Radio sam ovaj poliamor sa francuskinjom a da nnisam ni znao. Da se razumemo, nisu meni jebali francusku devojku, već sam ja jebo tuđu francusku devojku koja ima momka i koji se isto tako jebata s kim stigne kad su dugo (jako relativna kategorija) odvojeni.
EDIT: Nije loše kad tebi ne jebu ribu, ali cela poenta priče je da su oboje OK s tim. To ume da bude rasprostranjeno do te je jedan belgijanac odradio čeoni samospizd kad sam mu reko da nisam naglasio devojki da nije okej da švrljucka jer eto to tamo zapadno tako treba. (doduše, tad smo bili zajedno samo mesec dana i u retrospektivi, trebalo je)
Elem, oćel neko da mi sumira u par rečenica što više nema postera, reakcija, i čini mi se bar još par opcija? Nisam svraćao ovde poodavno.
Moja teorija.Ako pokusas da otvoris temu ili povedes diskusiju,brzo ce zakljucati temu.
Prodao kaizen sajt nekome.
Blek potpuno se slazem sa tvojom teorijom.
Ovo je najtuznije od svega.
Pubivrbte kpnju
Kud se dedoše posteri i reakcije?
na sigurnom su
Otisli da rade u Njemacku za vecu platu
Ne, ozbiljno?!
ozbiljno