Разноразно питање

1. Papete jel imaš neku vikendicu ili barem njivu u okolini NS-a?

2. Imam 15ha njiva na raznoraznim lokacijama na pola puta izmedju Novog Sada i Zrenjanina.

3. Upisaću te pod možda, blagodarim.

4. Treba mi slika one bebe (2-3) godine sa podignutim rukama (kao na koncertu nekom) i crvenim obrazima.

5. Ima veverica na fejsu negde, i prošle godine si tražio pa sam ti kačio.

6. Setio sam se da ima on i sad sam planirao da tamo tražim. Imam i ja negde na kloudu al gde sad to da nadjem. Fala ti

7. E, našao sam, ali njegova ima docrtane prste, otvori ovo, pa pretraži na guglu i dobićeš šta tražiš, tako sam ti i prošli put našao, al' sad s telefona ne mogu.
    http://i.imgur.com/UJUhxvF.jpg

8. Ovo dijete liči na Mačvana

9. хахахахах а то је у питању

10. Симе Србин: Почеци.

11. Hvala prijatelji dragi.

12. jel stavljate nesto u garderober da mirise garderoba i sta stavljate ako nije tajna?!

13. Ima da se kupi onaj kurac za to

14. ženinog švalera skeč skeč skeč

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.