Разноразно питање

1. Кавали блек ти је идеалан за овај период до +20. Дискретан је, а има оно нешто. Тражи да ти дају да помиришеш, видјећеш о чему ти причам.

И савјет, кад будеш узимао парфем немој да те наћапају са шљунест парфема, већ послије трећег ти сваки исто мирише.

2. tvoja kozha je 0, samo mirises svoju kozhu 10ak sekundi i ona neutralise sve mirise i tako mozes 50 parfema da mirises onda

3. Poslušaj Pezosa, kupi Enver Kozxu

4. Alo bre metroseksualci, makar se pravite da ne znate za milijun parfema poimence %)
    I ne analizirajte mirisne note javno, to nije mačo.

5. Ja se ne parfemisem-osetljivo mi je culo sluha. Cak i kad devojka stavi neki jaci parfem zaboli me glava tipa kako udje u kola. Najvolem na cisto da se osetim a svakako svaka kupka ili sampon ili s cime se vec ribam ima neki svoj miris. Mada i ako se malo osetim na znoj musko sam jbg ko zameri nek jede govna xd Ovaj parfem koji sam okacio sam dobio i lepo mirise...

6. dobra kupka,dobar stik i dobar omeksivac.zaperes se ko covek,namazes se stikom,a odeca sveza od nekog lenora sa okusom proleca,lavande itd.sasvim prijatno se osecas.mislim mirisno prijatno.ne stavljam parfeme.jako mi napadno.prejako mi nekako.cito sam na netu kako neki lik kaze da je najbolje staviti malo parfema iz uva.jer kao bices u klubu,dracete se jedni drugima u uho.posle dodjes lakse do grlo nosa.omadjijao mirisom.samo za te svadbe i ostale kurce di ide odelo stavljam parfem.imam neki negde.izgleda fensi.ok miris.mislim da se meni nijedan ne bi svideo.svi su mi onako.

7. Ma meni se svidjaju razni al mi ozb stvara problem pogotovo ako je jak istog momenta krene glava da me boli. I stik koristim onaj skoro bez mirisa. Ali volim kad se devojka oseti onako blago

8. Kakva je glupost to da parfem isti miriše različito haha
    Isto miriše na čistoj koži. Ako se znojav parfemišeš naravno da je drugačije jer ti znoj ne smrdi kao od Kissarmija tipa

9. Moj znoj ne smrdi!

10. И ја не волим прејаке парфеме. Добио сам једном прилико милион и морао сам да га дам рођаку, није ми пријао никако. Од свих које сам имао до сада, Кавали блек ми је дефинитивно највише пријао јер није толико нападан. Сад користим Бос оранж, мада мислим да ћу се првом приликом вратити на Кавали.

11. Ni govno mi ne smrdi takodje

12. Bar mi baka tako kaze

13. Denim dezodorans najbolji je.

14. Kad smo kod baka, juče me jedna poslužila bezalkoholnim pivom. Iznela ja se zaradovao lepo izgleda flajka, kad mi reče nonalkoholik bir kao da mi lupila šamar.

15. Mada i sad pijem neko 2.8%, jebeni mekušci, to kod nas i nema da se kupi uopšte.

16. Oh, a ti si prevelika muškarčina za bezalkoholno pivo XD

17. Kako su se samo drznuli da ti to daju!

18. Ja sam alkoholičar na prvom mestu.

19. oces da mi kazes da su im to najjaca piva koja imaju?
    ili to jace kosta 3 puta vise,a ti se stiso?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.