bohor ponovo pokazuje ocigledno neznanje, i neku bolesnu potrebu samo da kontrira jer ne moze u svojoj glavi da se pomiri da ponekad nije u pravu nego mora neke bitke uvek da vodi i na silu da pokusava da bude u pravu.
Svaki parfem ce drugacije da se oseti od coveka do coveka, ne drugacije u smislu da obojica stave paco raban i na jednom mirise kao pako raban, a na drugom kao mohito koktel, nego ce drugacije tj intezivnije da se oseti na nekome, jace, lepse nebitno, zavisi od pulsa coveka kako pulsira i zavisi i od koze naravno.
Sedi jedan ponovo, dzabe toliko napadas ljude sa fakultetom, sa tvojom kolicinom neznanja ocigledno bi ti dobro doslo da si zavrsio makar jedan. Hopaa
Večeras pročitao da je ona lezba iz ministarstva skinula poštarinu na slanje, pa rekoh da probam kad ne košta ništa. Nije da se nadam nagradi, al' sirotinja željna jbg.
Ako sam dobro razumeo, može i onaj slip od kartice, znači karticom kad placaš, dupli račun dobijaš, a oba se računaju, samo bitno da je kupovina iznad 100 kinti. Sutra počinje slanje, a izvlačenje negde u martu valjda.
o cemu se tacno radi, nisam upoznat.deluje mi ko onomad kada su ljudi skupljali stapice od saldoleda i slali ih ma pink kako bi dobil stanove,odlazak na more,djusokvnik...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
mene u Danskoj terali da perem ruke svaki put kad odem u wc
I kazu nenormalno je kupati se samo nedeljom ej
Ranije se znao red, srecni ljudi pa kupanje i spavanje
Pa njihova su slabija inače, al ovo 2.8% je jeftinije. Xd
Ja sam se kupao nedeljom posle nindza kornjača, al ja sam mator.
bohor ponovo pokazuje ocigledno neznanje, i neku bolesnu potrebu samo da kontrira jer ne moze u svojoj glavi da se pomiri da ponekad nije u pravu nego mora neke bitke uvek da vodi i na silu da pokusava da bude u pravu.
Svaki parfem ce drugacije da se oseti od coveka do coveka, ne drugacije u smislu da obojica stave paco raban i na jednom mirise kao pako raban, a na drugom kao mohito koktel, nego ce drugacije tj intezivnije da se oseti na nekome, jace, lepse nebitno, zavisi od pulsa coveka kako pulsira i zavisi i od koze naravno.
Sedi jedan ponovo, dzabe toliko napadas ljude sa fakultetom, sa tvojom kolicinom neznanja ocigledno bi ti dobro doslo da si zavrsio makar jedan. Hopaa
Ovo slanje računa fiskalnih, je l' se može slati više koverata s po 10 računa odjednom?
O cemu pricas bre?
može
sada ću da izguglam o čemu se radi
Smislio pičkousti da šalješ fiskalne račune kao nagradnu igru, po deset u koverti. A mozes 50 koverti recimo da posaljes, glavna nagrada stan.
Al markica 25din, pa ako posaljes 20 koverti 1000din das za markice.
Plus sto ces kurac neku nagradu da dobijes.
Racunao sam za 50 koverti po 20din za markicu. Al poenta je ista, ima tupadzije da posalju stotine hiljada koverti garant.
Večeras pročitao da je ona lezba iz ministarstva skinula poštarinu na slanje, pa rekoh da probam kad ne košta ništa. Nije da se nadam nagradi, al' sirotinja željna jbg.
E ako je tako odo da saljem i ja. Xd
Ja nemam blage veze o cemu pricate
http://images2.kurir.rs/slika-620x419/uzmi-racun-i-pobedi-nagradna-igra-fiskalni-racuni-posta-koverte-slanje-1485813696-1093429.jpg
pet miliona poslatih koverata napravi fond od skoro milion evra, mašala
Ako sam dobro razumeo, može i onaj slip od kartice, znači karticom kad placaš, dupli račun dobijaš, a oba se računaju, samo bitno da je kupovina iznad 100 kinti. Sutra počinje slanje, a izvlačenje negde u martu valjda.
A bre nagradna igra drzava organizovala. Saljes po deset bilo kojih fiskalnih racuna. Onda izvlace i prva nagrada stan u beogradu.
Kao da navuku ljude da svuda cimaju da im se da račun, da smanje sivu ekonomiju i to.
o cemu se tacno radi, nisam upoznat.deluje mi ko onomad kada su ljudi skupljali stapice od saldoleda i slali ih ma pink kako bi dobil stanove,odlazak na more,djusokvnik...