Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
al sigurno se tripujes
ok, nasao sam lose mesto da pisem
a isad nije jutro
a i nisam trezan jos
i nemam ovakve probleme
ne zanm sta mi je sad
odgovor: spejmujte mesindzer sa nesto sa njena jadna lumia nece procesuira
Brate ne čujem te aj ponovi to časkom
Haha, Lumia :')
haha ja ne verujem kako je prelud ovaj mordoss koll, a i dosta pije i vidim da je dobar s pičkama
aslkmslkmalkmd izvinite malo sam popio,,,,,pa ne vidim šta kucam,,,kako cu sutra da ustanem da igram pes u amfiteatru na faksu
Haha, Rađ. Kakav amfiteatar, valjda misliš u podrumu faksa?
Ne mogu da se setim koji autor sa sajta se slikao sa kocom tamanicom pored kite i sad adminuje na rakijestini, moze pomoc? No homo
PapetMaster
Al nisam siguran
Da ja sam nije niko drugi
не папете ти си окачио слику своје ките поред кокакола гумене бомбоне и замало да дохватиш до грлића
Jebo mamu zovu me iz djenerali osiguranja za posao, dogovorim sastanak za sutra, udjem posle da vidim gde sam ja to konkurisao, ne mogu da nadjem. A nisam pitao cojeka koja je pozicija u pitanju. 100% ce mi dati 30k dinara da zovem ljude telefonom kao majmun i ponizavam se da im uturim osiguranje
Ustvari sam hteo da pitam jel zna neko nesto o ovoj vrsti posla da znam vredi li se cimati do novog beograda
Evo besplatan savet jebiga i maestru sto da ne. Ponudice ti ili fiksno neke smesne pare, ili na procenat (znate kako ja vam licno savetujem na procenat verujte mnogo vise se zaradi, neki nasi najuspesniji osiguravaci zaradjuju u proseku oko 2k evara je nesto sto ces vrv cuti od njih), tako da imas opciju da prihvatis to ili odjebes. Da odjebes svako normalan bi ti rekao, sad zavisi kakve skolice imas, jer ako bi se uvalio u bulju nekome ko moze da te prebaci na neko krsteno mesto (citaj ugovaranje kredita) to bi vec bilo do jaja do jaja bas je to, narocito sto bar u pocetku neces nikakve ozbiljne kredite ugovarati nego do neke male sume, sve preko ide senioru ti dobijes procenat i eto. A najbolje platise su oni sto uzmu 3k evra za polovnog pola.
Svakako bar jedno 2 godine ces se drndati s tim, i onda ako imas potrebne skolice (mozes i sa visom cini mi se), i dovoljno se uguras u bulju bude ti bolje.
A sto se tice posla svodice se na to da farbas babu kako je mnogo klizavo napolju i da ako ima osiguranje PO FANTASTIČNOJ CENI SAMO ZA NJU OD 1100 DINARA moze da dobije 50e ako slomi ruku.