Разноразно питање

1. Fiskalna lutrija se to zove (prvi put da mi struka služi u životu lololo). Nisam nešto optimističan, kupuju sirotinju besplatnim kovertama i putovanjem na planinu, al' ako neko svakako uzima račun, što da ne pokuša, kad je vec džaba. :D

2. Ma fora bre, znam da se ljudi bunili na početku što će da deru na poštarine. Al evo rece krompir da sad kao skinuli to.

Sprdnja kao i sve u kod nas.

3. Hahaahah gluplju ideju nisam cuo, pa privatnici jadni i za zvake daju racun 14 vrsti inspekcija im za vratom. To je to, kad ne znas odakle vise da krpis budzet ili to treba za kampanju udri po privatnicima i vozacima nema da omane

4. Nije bilo kojih preko 100 dinara mora da ima na svakom.

5. Kako ce se iznenaditi kad otvore krompirovu kovertu hahahahaha

6. ahaahahahaha jebi se hahaha

7. a za gajbu ce biti.dace nekom sljakeru koji se zali 3 godine jer mu duguju 17 plata 200 evra da se slika za tv i da kaze da je dobio gajbu.hvala vladi.kao ono za frikom sto su slikali ljude sa stapicima.dobio milju dinara satro.on se slikao sa stapicem i dali mu 100 evra i kornet sa lesnikom.

8. oftopik, mislim da je jedina poštena nagradna igra bila pre nekih 15 godina kad su se skupljali bar kodovi sa kesica kafe Grand. Secam se da je jedna porodica iz mog mesta dobila tad pentijum dvojku, jedni su dobili neki nameštaj, a svi ostali učesnici su dobili četri šoljice ovakve http://img.goglasi.com/img/116992294

9. E sanitarni ona publika u emisijama i kvizovima to nije stvarno oni su placeni da tapsu!

10. kada je lav delio kola,dobila neka zena.svaki dan joj muz kupovao 4-5 piva u rodi i nabode zena kola.vidjao sam par puta kola parkirana blizu sajmista.tu negde i zive.

11. To za frikom je bila druga fora, baja koji je direktor marketinga, uzeo za sebe stan, pa 100k evra, pa se budala polakomila da je uzimao i one mobilne telefone i takve gluposti.

Sve nagrade uzeo za sebe posto je znao gde su dobitni stapici, pa ga posle uhapsili.

12. moj komsija dobio skodu fabiju u nekoj nagradnoj igri ne secam se kojoj imala kola nalepljeno ono sa strane ime igre znaci nenamesteno totalno bilo eno i dalje je vozi sirotinja je lik

13. neki će pre tako stan osvojiti nego dobiti na kladži

14. U Bingu ranije 9 automobila Yugo dobijeni
    Narodna lutrija Srbija piše na vratima...

15. Jeste bingo, dobio komsija, ono kuce vilo zalepljeno na kolima.

Evo ga ovaj iz frikoma, malo sam pomesao nagrade, al uzeo Hamera i 202k evra. Plus one sitne od 2k evra i mobilne telefone.

Al koja je to glava, uzmes 200k evra i Hamera i onda se polakomis za jebene mobilne telefone.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=04&dd=10&nav_category=16&nav_id=599307

16. kako izbrisati poruke sa fejsa permanentno kad si pijan, da sigurno ne vidi, ne pitam vec sam provalio

17. poslate picki, a da ti ujutru krivo pa si provalio kad si se malo istreznio

18. a mozda ti i krivo, a mozda si si u pravu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.