Причали људи о томе на оној закључаној теми, јесте да је глупо, ал јбг. свако решење би имало неких недостатака, па ја ћутим и не жалим се. А и добро пролазим са оваквим решењем. х) :себичан осмех:
Pa aj baš probaj. Napišo neko njesra (potrudi se :)) pa da vidimo.
Pa nikad mi se nije desilo (od kad je pratilaca) da napišem nešto iole normalno a da ne ode u plus bar 30-40 poena. Zbog toga govorim, može da se zloupotrebljava dozlaboga ako je stanje tako i dalje.
vukajlija.com/karijes-perut-i-prljav-ves/520222
Hoce li neki moderator da obrise ovo ili sta?
Penzioner je kul, ali ovo je prastara fora, varira sa uloscima, deterdzentom etc.
Vrovala ti ili ne to mi palo na pamet kad sam jeo ajvar pa se isfleko, pre neki da. Čuo nisam , video nigde nisam, na Vukajliji nema. Pa sad ako neko misli da sam ukro ja ću da mu vratim!:-)
Hvala.
Al onda je glupo da mi sa šurnajst pratilaca pišemo. Možemo da štancamo 20 dnevno i sve će u tim popularnim završiti. Ne? Nesra malo je to.
Pa aj baš probaj. Napišo neko njesra (potrudi se :)) pa da vidimo.
Причали људи о томе на оној закључаној теми, јесте да је глупо, ал јбг. свако решење би имало неких недостатака, па ја ћутим и не жалим се. А и добро пролазим са оваквим решењем. х) :себичан осмех:
Pa nikad mi se nije desilo (od kad je pratilaca) da napišem nešto iole normalno a da ne ode u plus bar 30-40 poena. Zbog toga govorim, može da se zloupotrebljava dozlaboga ako je stanje tako i dalje.
Aj probaću... pa ćemo znati. :)
Da li neko zna odgovore na ove viceve-pitalice ?
1) Zasto je prase 10to svetsko cudo?
2) Sta je to masturbacija?
3) Sta je to tuga?
Mislim da znam na ovo drugo, znači: drkanje je seks sa osobom koju voliš a za ostala dva pitanja nemam pojma.
vukajlija.com/karijes-perut-i-prljav-ves/520222
Hoce li neki moderator da obrise ovo ili sta?
Penzioner je kul, ali ovo je prastara fora, varira sa uloscima, deterdzentom etc.
Ili sta.
Vrovala ti ili ne to mi palo na pamet kad sam jeo ajvar pa se isfleko, pre neki da. Čuo nisam , video nigde nisam, na Vukajliji nema. Pa sad ako neko misli da sam ukro ja ću da mu vratim!:-)
Обрисан ми је постер који је у том тренутку имао 8:0, па ме занима зашто, ако постоји неки мод који би објаснио.
Penzos, znam da nisi klinac da plagiras, ja samo kazem da je cinjenica da je jako stara fora, ja sam je cula u srednjoj, dakle pre oko 7 godina.
Ma ok. Ja je plagirao nisam, a sad ako će da brišu nek brišu. Nadoknadiću ja brzo!:-) Piše mi se ovih dana!
Ја само да поздравим Пензионера. :)
Focus, šta je bilo na posteru? Ako je sa watermark-om ili neki šugavi FB status onda sam ja obrisao verovatno...
ja samo da pozdravim pufnicu :)
Ja bih Remea pozdravio, ako nije problem. ĐES REME!
Reme!:-)
Bruce! :)
Де си Шалабе. :)
Поздрав за мог брата Шалабајзера