Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Čekaj Kosmo, doživotno izdržavane može sa detetom, tj da te dete izdržava? Ili da te izdržava neki drugi rođak, koji svakako ima pravo na nasledstvo?
mozes dati dozivotno i komsiji.ili bilo kome.
ili uzivljenje.to valjda nije isto.dok je taj neko ziv,zivi u toj gajbi,posle kada umre,ostaje tebi.
Gde ste našli onu sisatu Anđelu jebo vas ćaća ćaćin?
Ko je ta? Daj da vim te sise.
Uzeo bih 5k evra i vratio mu saobracajnu da se ne muci da vadi novu.
zašto makedonci mučeni kad pričaju srpski pričaju ili ijekavicu ili najgori hrvatski, pre slušam jašara i ladno ijekavicom priča, pokojni toše isto hrvatski pričao kaliope ona smaračica takođe koj je njima kurac? čisto fenomenološki me zanima
Koji su dobri ženski parfemi, nešto što je aktuelno sad. Zna li neko?
Udji u parfimeriju pa pitaj zna ona riba sto radi sve sto ti je potrebno
Pa to cu i da uradim. Al reko da imam bar neko predznanje.
Koji ce ti kurac sta se zamajavas sa glupostima ne kapiram kad ljudi vole da zamaraju mozak dobar dan dobar dan ona odmah vidi da si dosao zbog dana zaljubljenih i da nemas pojma ni sta je sta i sve ti sama objasni samo kazi da ne kupujes decku da ne bude zabune i ponesi pare eto. Nema na cemu
Meni se mnogo svidja ck euforia, herera good girl i ck eternity aqua od tih ženskih. A da te ne lažem uglavnom druge i ne znam.
Pa gledam na netu preporucuju tu euforiju. Ma meni zena skoro rekla koji parfem joj se svidja i ja kao zapamtio. I sad kurac, da me ubijes ne mogu da se setim. Nesto mi se mota po glavi blek, al ko zna sta je tacno.
Jes buljaški al mozda i uzmem onaj vaucer pa nek sama bira sta voli.
uzmi bilo koji, pa kad ga pomiriše ti kaži "Ne mogu da ti opišem koliko me pali taj miris kad ga osetim na tebi" - moraćeš da jebeš malo duže, ali prolazi svaki parfem garantovano
jedino što je mali problem činjenica da ćeš morati biti napaljen svaki put kad ga nanese, ali bar znaš po mirisu kad je oćna
Vidi ga Brus
Hahaha nije loša teorija.
koja je fora sa autorkom rockangel? jel neko trolovao il stvarno postoji taj nivo degenstva?
Bruse, taj da jebe kako treba ne bi se cimao ovoliko oko poklon parfema da se ne lažemo XD
Nina richi
blek opijum ivsenloren
Vrlo lako moze biti taj. 6 hiljada 30ml, ne moz los da bude.