Prijava

To samo AnđelkoNs može da odg sa ovog foruma

Jel malopre neko cuo kako u Srecnim ljudima kaze da mu je nadimak Glavac, a svi znamo da je Garac? Mandela efekat?

Jeste, rekli su dvaput "Glavac". Jednom je on sam rekao

Iz nekog članka:

11. Kada Marijana odlazi u posetu Despotoviću u bolnicu u 32. epizodi i žali se svom šefu na „nekog debelog", Despotović joj odgovara: „Pa to je Glavac". Taj nadimak se ponavlja u još nekoliko epizoda da bi se kasnije pretvorio u „Garac".

Inače, nisam gledao Srećne ljude nikad i ne znam ko je Garac :/

Kako ljudi mogu trčati ulicama Beograda, pored svih onih divnih parkova koji su dostupni, pumetina i jaruga, lik se obuče u full sintetiku i trči pored saobraćajnica. kako im ne smrdi smogčina i dizelčina? A i koji su benefiti, dobiješ kondiciju da duže umireš od raka pluća?

Pa zato što ih mrzi da odu do parkova i jaruga jer će im potrošiti 30-40 minuta namenjenih za trčanje. Ja znam likove koji trče na Olimpu na stazi i ako im kola nisu tu da se odbace do Olimpa, nema boga da trče taj dan, a pešaka ili autobusomsu su tu za deset minuta. Ista priča ko s vožnjom bicikla u Beogradu, moraš 15-20 minuta da obilaziš šahtove i sklanjaš se od autobusa u žutoj traci dok ne dođeš na stazu gde voziš ko čovek, pa moraš da napraviš lokalnu turu ako nemaš vremena taj dan da ideš do staze.
Ovo važi za 30% trkača i vozača, ostali su prosto degeni koji su videli vlogere na jutjubu kako trče u ful opremi kroz Njujork, pa žele da i njih neko vidi. #runningislife#mindpower#noexcuses

имам страшну бизнис идеју, али прво морам да сазнам колико иде кило гвожђа откуп на оптаду?

beda neka.
drugar hteo da proda neku gvozdjuriju iz podruma.mislio da to kosta mnogo.ono ne kosta nista.

18 dinara tipa je kg

35 kad kupuješ naravno

Nije ni toliko. Izmedju 10 i 15 dinara.

Realno beda, skoro sam nosio zamrzivac sanducar sa sve motorom, teli plate 500 din. Dao sam ga Disu u zamenu za vaucer od 1100 din koji mogu da prejebem za taj iznos u robi kod nji

Koji tačno DIS je u pitanju, imam neku mikrotalasnu i mašinu za sudove da izvaljam

DIS sad otvara uskoro u Indjiji
sve će ih Nole zatvoriti