U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
preživeo vađenje krvi, bila neka cura moje godište, pa sam bacao neke trule skečeve a čim sam došao je počelo da mi se manta pred očima, tako da su me odmah posadili na krevet gde sam blejao jedno desetak minuta i onda mi lagano izvadila. ugl da ne ispadnem pizda skroz, pozvah je na kafu, uzo broj sve ful lololo
edit: neko je reko da razmišljam o soku od borovnice, pomoglo je lhahaha
A na šta da odgovorim brt? xddd
ništa brt, na prethodnim stranama smo nešto polemisali kratko xd treba u pvt da mi odgovoriš nešto za kraft, uskoro se spremam da skuvam prvi probni kontigent :D
Зашто амери дају имена ураганима и сл?
Pretpostavljam da bi ih pratili pošto nisu rijetki na sjevernoameričkom kontinentu pa vjerovatno prate kretnju više njih. Vjerovatno su im davali naučna imena u početku pa je onda svima postao trip da im daju imena pa sad možeš da platiš 200e da ga po tebi nazovu.
Isto kao sa planetama prvo su bile H4CPH613(neke se i dalje tako zovu) a neke su mars, jupiter i saturn da bi bilo lakse u komunikaciji. Kao i H1N1 tj grip
https://oceanservice.noaa.gov/facts/storm-names.html
Jako je tesko naci nesto na netu
Ja sam u stvari idiot sto odgovaram na takva pitanja
Raznorazno pitanje je dobro samo za baš glupa pitanja koja ne moš da gugluješ
Куцао сам у гуглу ово што сам питао и избацио ми блиц шугави да су морнари који нису пичке видили мјесецима давали тим срањима која су их задесила на мору женска имена. После се дигла кука и мотика за женска права па су метеоролози у САД морали да дају и мушка имена
Jedan hint za tebe i sve ostale: 23,7 puta je za bilo kakvo pitanje koje ne ukljucuje srpsku narodnu muziku i sport uci u google i kucati na engleskom
Kako i kome prodati dobru rakiju kajsiju?
Nisi jos dobio odgovor na prvo pitanje brt sacekaj malo
Koja količina rakije?
Radiš li dostavu i koliko je para? Ako je preko 800 nemoj da se cimaš da odgovaraš jer to nećeš prodati nikad
Ne radim dostavu sve po dogovoru sa poštom... 800 rsd bi moglo za 0,7 litara
Aj ne odgovarajte mu ozbiljno pre pola sata je stavio neku nebulozu od pitanja kako se skinuti sa rejva I eksera onako u saljim tonu ne znam sta je ocekivao duhovite odgovore verovatno sad uklonio
Samo sam tražila vašu pažnju, ali ozbiljno prodajem rakiju kajsiju od 19 gradi.
Jebem ti mater ja
Haha solidan avatar norvezanine da ne kazem norvezanko