Разноразно питање

1. To mi je nalepnica na flaši od rakije ... bolje da sam sisurde stavila pa bi onda prodaja bolje išla

2. Lemaja hahahaha

3. odličan private detective work XD

4. 19 gradi, rakija, pick one...
    21+ min, zato ti ne ide prodaja

5. Fejde ne bih se složila jer... tim stručnjaka se olešio od jedne flaše i dobra stvar ne boli glava posle, a više mi pun kurac onoga "daj da probamo" neću više da dajem na probu ili kupi ili ćuti

6. idi begaj fejde, kakvi su to špiritusi?

7. Dobro ljudi obavestila sam vas da imam prave domaće rakije ako nekome treba i hoće da kupi nek me kontaktira viđamo se društvance!

8. Prekini da brises postove bre pizda ti materina

9. čudi me da uopšte daješ na probu.
    neš otići kod kurve i reći, daj da probam pa da vidim kako ide.
    ištampaj listove i lepi po banderama u okolini pijace, stanica i te mađije

10. Hocu ja rakiju ako valja 10 litara odma uzimam

11. Drugar moj uzimao jedno vreme rakiju od nekog Čačanina koji mu je o svom trošku slao poštom po pet epruveta s različitom rakijom da proba

12. Morala sam njima par da dam da probaju ... naravno ljudima koje poznajem i koji su mi pomogli oko iste a ovo što mi dolaze nasumice nepoznate persone e to ne dam... ne može.

13. Cime sluzis goste kad ti dodju

14. Радјард (Valter)
    Drugar moj uzimao jedno vreme rakiju od nekog Čačanina koji mu je o svom trošku slao poštom po pet epruveta s različitom rakijom da proba

Je l' moraš da kupiš rakiju kad probaš?

15. Ajde ocu ja da kupim jednu flasu ako valja uzecu 10-20 litara kako hoces razmenu pare-rakija da obavimo

16. Ne moras lukac naravno

17. Evo i glavni kaže da hoće jedno 20 litara xddd

18. ps
    Ne moras lukac naravno

Svaka čast domaćinu, u tom slučaju.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.