Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kako da objasnim ljudima?
Ja ispadnem student govno a ovde fazon sve matori trolovi
Sanitarni, ako taj rakija bar u Novom Sadu drži isti čovek kao ovaj u Beogradu, onda sam siguran da ne parfemišu ništa, nego sipaju ono što tražiš, burazer mi radi kao šanker
Papar, bestbaj mi se čini da su braća Tomaševići iz Prijepolja, imaju takmičarskih šljiva za 1200 po litru. A malina im dere ČD
A možeš i da nađeš izveštaj nekog proverenog takmičenja, pa sortiraj po oceni, gledaj šta je vrhunski ocenjeno i guglaj dal ti odgovara cenom
Pa nema šta da objašnjavaš, evo pseto će da kupi flašu od tebe, ako valja, kupiće još dvajes litara, pored njega će da kupi još desetoro ljudi, da preporuče svojim prijateljima i za dve nedelje nećeš imati više rakije za prodaju. Zato sam te pitao kolko imaš na prodaju, da ti objasnim da ćeš prodati za sekund ako valja
Ne moze ringlov jer ima aromu, jabuka se ne oseca nikako bukvalno ni miris ni ukus neutralna je
Guglajte vinariju Gitaric, samo od njih uzimam vino i rakiju, nije ni skupo. Provereno, covek je enolog i sin mu isto. Prave radzu i vino na naucnoj bazi.
P.S. pijan sam ko zemlja ne zamerite nesto
Jasno sve
Ja rakiju inace pecem sam al slaba godina nesto
Norvezanin, jel ti ovogosisnja ili proslogodisnja?
A da, toplo preporucujem njihovu sljivu Zlatna kapljica, za nju sam ja licno treso sljive pre 20 godina, ne zajbavam. Nista lepse nego kada pijes proizvod svog rada
Haha kurac jabuka nema ni miris ni ukus sve zavisi i koja je i kako je spremana
Ja kući pijem mahom jabuku i ona bre brate miriše na jabuku k'o kad je jedeš, a stučeš pola kila ujutru se budiš k'o da je nisi liznuo veče pre jer šećera nema, evo šaljem ti flašu da probaš iako je ne prodajem
nema tog rakija bara duze vreme.barem ne u toj formi.mislim da se ovaj presaltao iz rakija bara u neki minimal,stroboskop dj mesto.ono minimal je vezano za muziku koju pusta dj.iznenadjujuce popularnan zanr ili neki kurac kod urbane raje.
edit:ima ga.nesto spirit rakija bar.jebemliga sad sta je to.
Kad je bal nek je minimal .. techno... to su ti pacmani jedu bombone u mraku i slušaju ponavljajuće zvuke
Немој неког гуја да уједе да узме да пије ораховачу, а ни за живу главу да је сијече никшићким тамним.
samo daskovača
Ja sam crnogorac porijellom i loza mi je fah, al bugari ovde peku valjanu rakiju. Posebno je šljiva popularna, onda komova, pa otale "voćne" kako ih zovu.
Cela filozofija je oko pečenja rakije, ako peku jaču šljivu, kad rade prepek ubacuju zapečene listove šljive za aromu, pa 20 komada svežih dunja. Ako se peče ta voćna rakija, jabuke, kruške, dunje, to mora biti ispod 18-19 gradi, jer preko toga gubi aromu i miris.
Tako da, pečenje rakije je ozbiljna nauka, može svako da proba al ako hoćeš da budeš dobar, dođi u blace ili prokupačko kraj da naučiš zanat.
Da, ima veze i sa kazanom, mora neka debljina bakra da bude, ako je neka lagarija tanka ode sve ukurac.
Nisam ja skoluvao ovo, nego sam visio uz ove sto peku generacijama, tako da ovo sto rekoh je ono sto sam zapamtio, ko zna sta sve ima.
Немој неког гуја да уједе да узме да пије ораховачу, а ни за живу главу да је сијече никшићким тамним.
Zar nema neko pravilo oko pijenja orahovače, tipa maksimalno 3 dnevno jer ima neke hemikalije koje u većim količinama oće da naškode organizmu?
to sto si sad napisao moze da se odnosi na bilo koju, da kazem, konzumnu tekucinu.
Pogresno sam se izrazio, jabuka skroz poprimi drugu aromu. Potisne se miris i ukus jabuke potpuno
Јебем ли га, ово што Санитарни каже.
rakije isključivo od provjerenih kuća
što je cijena veća, to je kvalitet veći
ne treba se igrati sa rakijom i cicijati