Разноразно питање

1. pricao neki lik da na nekoj rakijadi ili tako nekom kurcu u nekom mestu oko subotice lik zamuckao neki alkohol i dodao aromu i osvojio trece mesto na tom takmicenju. voca ni na slici nije videla rakija.iskusni rakijas ocenjivali.u prevodu neki alkosi kojima je sve sprzeno. i benzin bi mogli piti.nemam di da proverim koliko je tacno,al deluje mi kao nesto sto bi srbin mogao napraviti.ili onaj koji je poprimio srpski osecaj za biznis.
    kapiram da je to ista hemudza kao kada po lokalima ili kao nekim rakija barovima prodaju rakiju koja se oseca na kajsiju, dinju,jabubku itd..bas jak miris.neka parfemusa.

2. Bem im sve i parfemuše, pio sam neku dunju jednom u nekom kafiću u Laze Telečkog tamo u NS, umal' dušu nisam ispustio.

3. Sanitarni, ma to je ili baronija ili su stvarno žirirali komplet degenerici pijandure iz kraja, pro degustatori to provale za sekund

A ujak mi se bavi promocijom vina i rakije i kad god neko "ima čoveka koji pravi vrhunsku rakiju pa jel može da se pravi neki poso", fazon 85% rakije otpadne na prvi gutljaj, a ove što su zapravo lepe velikim procentom padnu u laboratoriji - prešećereno ili ima visok procenat nekog kurca koji tu ne treba da bude po standardu i onda jebiga

4. Radj aj pitaj ujaka koja je dobra kupovna rakija.

5. Norvežanin, ja nešto mislim da ljudi koje su spremni da od tebe kupuju 20+ litara rakije za 1200+ dinara po litru nisu u fazonu da im na flaši stoji neki studentski skeč

skeč - studenti - mala cena - sranje rakija
    bez etikete/kulturna etiketa - odrasli ljudi - dobra cena - dobra rakija

6. Bem im sve i parfemuše, pio sam neku dunju jednom u nekom kafiću u Laze Telečkog tamo u NS, umal' dušu nisam ispustio.

Koji si ti idiot

7. to je bilo samo u ponekom kaficu pre koju godinu.sada je u svakom.bio neki rakija bar u pasazu u zmaj jovinoj.tipa 15 vrsta rakija. u sustini sve iz jednog balona se sipa,samo se zamuti neki drugi parfem.znam da nije bilo nimalo jeftino,a teski kurac.rakija bila skupa,a ostala cuga u tri kurca bila skupa i minijaturna.kao rakija bar,pa ce sve ostalo da bude skupo.pre jedno 6-7 godina je to bilo.cene su kao sada tada bile.otprilike.brzo su i otisli po kurcu sa tim proseravanjem.
    probao sam rakiju iz kine.doneo neki drugar iz sangaja.isao poslom.pio sam svakajakih daskovaca,al ono je jebeni aceton.
    sem ako kinezi ne pakuju aceton u litarske staklene flase.slabo smo znali kineski tada.a i sada isto.
    pola casice sam jedva zgutao.kontam da oslepis od onoga ako popijes vise od jedne casice.
    pricao mi neki dzanki iz kraja da su on i njegove kolege pili 100 procentni alkohol sa sprajtom.nisam tacno siguran koja je razmera i sta urade sa tim.i da li je uopste moguce.
    i cuo sam neku spiku da klosari cepaju alkohol sa vodom prokuvan i ubace limun da ne bi crkli od onog ukusa.

8. Norvezanine pizda ti materina bezobrazna oces da mi prodas rakiju ili ne

9. A ove cuda-muda rakije su sve jabuka ne znam sta vam nije jasno, 300 dinara je aroma koja oces za 100l rakije

A ovo sto sanitarni zbori za pobedu to je totalna glupost, govora nema o tome. Iskusni poznavaoci mogu samo da je liznu i reci ce ti koja je vocka, koliko je bila zrela, da li su vadjene kospice i koliko ima secera

10. Pa ovo u suštini je bilo namenjeno studentima ali pošto smo govna... tražim novu klijentelu....
    Ne znam kako ja vas da ubedim da je rakija od čistih kajsija bez primesa, veštačkih boja ili zaslađivača, ne znam kako da vam dokažem da sam ja svaki malu kajsiju morala da pokupim sa zemljem lepo očistim i stavim u bure da pospešuje alkoholno vrenje...

11. otkud znas da su iskusni poznavaoci?
    skupila se raja na selu.aj se ogovedimo i zovemo jos par susednih sela kao da se takmicimo.festa

moguce radjarede.meni je bila smesna spika pa sve i da je teski mit.
    vidim one pasuljijade i ostala sranja di neki debeli bradati ljudi jednu 50ti tanjr pasulja i pobedi im neki komsija da pokupi kotlic od 12 litara koji je glavna nagrada.

12. Koji si ti idiot

A šta ću ps, prva godina, student iz provincije. Eh, da sam samo ćaleta bolje slušao...

13. Brt mislio sam neko pravo takmicenje ovo sto si sad napisao zvuci kao kad se ove sljokare iz kraja takmice ko ce da napravi riblju corbu pa oko 5 popodne niko ne zna ni sto su tu

14. Ma daj bre koja se još kajsijevača pravi samo od kajsije ne laži narod ovde

15. A ove cuda-muda rakije su sve jabuka ne znam sta vam nije jasno, 300 dinara je aroma koja oces za 100l rakije

Ili ringlov. On je vodenast, daje dosta rakije jbg

16. kapiram sta hoces da kazes.ukucao sam rakijada subotica. ima u nekom ljutovu tako nesto.doduse,deluje mi da je malo ozbiljnija varijanta.nek je i spika teska laz.al me ne bi cudilo i da je istina.
    kada se prave te manifestacije tipa kotlici. kapiram da se zna ko ce dobiti prve 3 nagrade da pokupe po kotlic.vise izgovor da piju i jedu dok ne pocrkaju.

17. Očigledno samo idiot kao ja pravi čistu kajsiju samo od kajsija bez koštice.

18. Ekselencija od kajsije. Nije idiotski, pogotovu kvalitetna.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.