Разноразно питање

1. zamisli budeš tip glave koja imenom i prezimenom ostavlja recenzije za kosta kafu
    http://i.imgur.com/Xihg11O.png

2. nema programa lojalnosti za stalne mušterije hahaha

3. za jebenu kafu u kartonskoj čaši

4. Дао сам оцјену 5 само због оваквих ликова, иако је срање реално, кафа је ок, а јео сам неку травуљину за 500 дин. И добра конобарица јбг

5. za jebenu kafu u kartonskoj čaši

E ovo, jebena govna sirotinjska.

6. Ma svi ti lanci su isti kurac, mala varijacija, i samo je konstatacija da su kancer ljudi koji odu u drugu državu i uđu u jebeni starbaks da bi se tagovali jer je to kul i atrakcija. Jebo mater koji palanački mentalitet.

7. gledao sam video kako se vare nudle i kako se želudac i creva grče pritom

8. Сантјаго Коровјов
    Ma svi ti lanci su isti kurac, mala varijacija, i samo je konstatacija da su kancer ljudi koji odu u drugu državu i uđu u jebeni starbaks da bi se tagovali jer je to kul i atrakcija. Jebo mater koji palanački mentalitet.

Још купе ту чашу од картона са сламчицом за понијети, и онда вуцарају је тако градом и као пију сок 3 сата

9. To, to. Ma opet, kažem, Starbaks, Mek i bilo koji od tih lanaca je ok, jebiga, kada nemaš pojma gde ćeš, a treba ti kafa za poneti ili klopa na brzinu, zicer su varijanta, relativno ok kvalitet, uzmeš, popiješ na brzinu usput, baciš ambalažu i sve kul, i Mek ista fora. Znaš šta ćeš dobiti, nema neke varijacije od zemlje do zemlje, ali ići namenski tamo da bi rekao da si bio u Starbaksu, pa jebeni lol.

10. Kao bravo, upravo si postao jedna od osamsto miliona osoba koje su nekada ušle u Starbaks, uspeo si u životu.

11. zatochenici kapitalizma

12. Uf od tog ajmo u mek u inostranstvu,to nam je sigurca,mi se bas sere jako. Pogotovo u zapadnoj evropi,imas 500 000 kineskih,turskih,avganistanskih fast fudova,restorana sa ok cenama,znaci mozes da probas nesto malo drugacije od pljeke I leskovackog rostilja. Ne ajmo mi u mek to nam je sigurica da se ne zajebemo,sta imas da se zajebes jel te strah da ne ostanes gladan

13. Ma Bleče, ne idem u Mek u inostranstvu, mislim zapravo da nikada nisam ni ušao u Mek van Beograda lol. Nego kažem da je ljudima u neku ruku poznato i da brzo bude gotova klopa i da zato idu i da to mogu da razumem. Uglavnom kada idem da jedem van Srbije, gledam da jedem klopu iz te zemlje, kenja mi se i od kineskih i sličnih restorana.

U Žabariji paste, lazanja, pice i ribu, sve što je vezano za žabarsku kuhinju, Češka i nemačka kobasice, mesište i slična stvari na njihov način, u Grčkoj imaš one njihove jagnjetine i sranja, imaš morske hrane koliko voliš i tako dalje. Besmisleno je jesti u Meku, ali mi je razumljivo.

14. Ma ne kazem za tvoj post nego generalno to rade ljudi.
    Secam se u spaniji svaki restoran imao neke dnevni meni tipa sa nekom njihov paeljom,supom,sta god I prilicno jeftino. Ne aj u mek da skrcam iste te pare na big mek meni I sejk od cokolade.

15. Ma jebiga, ali kažem, to je već stvar ličnosti. I za to me boli đoka, al' ovo što rekoh mi je baš kritično, užasni ljudi haha.

16. Кад смо били на екскурзији у средњој по тим вукојебинама европским, Бечу Венецији итд. реално ђе ћеш да једеш него у меку, кад не зна нико не зна ниједан други ресторан

17. Bosanci imaju strah od nepoznatog

18. KAKO CEMO BOLAN UC STA AKO IMAJU BUREK SA SIROM UNUTRA i svi striku ka meku

19. Prođeš centrom i sedneš na random mesto, što bi išao u Mek. Osim ukoliko baš ne juriš negde. Zabodeš na sat vremena u restoran kao čovek, popiješ neki alkohol, jedeš nešto i to je to.

20. a inače znaš neki restoran pre nego što odeš u njega

edit: pa lepo ste se naređali s postovima -_-

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.