Разноразно питање

1. A ne znas ti to radj, ne ulaze ni u sta sto u imenu nema romanija, drina, ovca, djuro, jovo, djuka, kod ..., semberija...

2. Кад смо били на екскурзији у средњој по тим вукојебинама европским, Бечу Венецији итд. реално ђе ћеш да једеш него у меку, кад не зна нико не зна ниједан други ресторан

Da to je taj sirotinjski mentalitet,jako je tesko to u insotranstvu pogotovo kad si turista u centru grada,cuo sam da nema po Becu nicega jbg burek kod stanka je burek nema tu price.

3. Реално баш Беч и Венеција су курац што се тиче ресторана, тј. тешко их је набости, јбг тад није било wifi курац палац да нађем на гуглу

4. STA AKO IMAJU BUREK SA SIROM UNUTRA

hahahah

5. U USA ne mozes da jedes za manje pare nego u meku, 5 $ burger, pomfrit i medium soda (ti normalno sipas triput jer si stoka srpska). Sledece je neki grill gde je klopa oko 12$ bez pica.

6. Je l iskacu vama ovakva govna u autoplay-u sledece da pusta yt automatski? Jebu me od kad su menjali yt klikcem kao debil not interested al ne jebe dva posto.

https://www.youtube.com/watch?v=jL_qLujKYc8

Kontam da su platili da im tako yt nabija preglede ne znam, i neke macke kurceve, svakakva govna.

7. Meni ne iskace. Kad pustim pjesmu ide na autoplej uvek neka slicna pjesma. Isti ZANR da se tako izrazim.

8. Dionysio
    Je l iskacu vama ovakva govna u autoplay-u sledece da pusta yt automatski? Jebu me od kad su menjali yt klikcem kao debil not interested al ne jebe dva posto.

Da bih analizirao tvoj problem. Odgovori na par pitanja kratko:
    1. Da li si logovan u YT dok gledas video?
    2. Da li si na spravi (tipa android) kod koje moras da imas google nalog da bi koristio?
    3. Da li je to tvoja sprava na kojoj gledas YT?
    4. Imas li dece?
    5. Da li delis nalog na kome to gledas sa telefonom, desktopom, laptopom, tabletom... od kojih neki koristi neko drugi?
    6. Da li delis zajednicku izlaznu ip adresu (ako si u nekoj firmi, hotelu...)?
    7. Da li se nalazis u zemljama bivseg SSSR?
    8. Da li pripaljujes YT u inkognito modu?
    A mozes i da batalis ovo tvoje pitanje.

Evo ti malo info bez da se petljas sa drtavim inzinjerom (ne mislim na profesora, mislim na mene):
    Youtube's Autoplay work on 2 things: ... For example: if you are playing TVF pitchers Episode one than YouTube will automatically show Episode2 in the up next trail. 2. If that video is not belong to any playlist or series then, YouTube tries to "sense" what to show to its viewers after any given video.
    How does YouTube's autoplay suggest a next video? - Quora
    https://www.quora.com/How-does-YouTubes-autoplay-suggest-a-next-video

9. Kladim se da nije ocekivao ovako temeljan odg hahaha

10. Haha Dragisicu do jaja odgovor.
    1. da
    2. da
    3. da
    4. ne
    5. ne
    6. da
    7. ne
    8. ne

Ili recima, nisam u SSSR jebenoj, ulogovan sam na gmail, samim tim na yt i na laptopu i na telefonu, oba drndam samo ja, preko laptopa sam na wi fi - ju, koristi ko ga stigne, al nije da iko gleda ta govna, na telefonu pustam preko mobile data, kad se setim ukljucim wi fi, ne logujem se na inkognitu, to za epizodu znam, ovo drugo je mnogo relativan pojam, mislio sam da pamti prethodne preglede, i izbacuje tog zanra ono sto si vec gledao ili slicno, npr. ako sam slusao Sinana Sakica, moze da stavi u autoplay neku drugu njegovu pesmu, ili Mitra Mirica pesmu, ajde da razumem da stavi i Metaliku ako sam pustao, zajebe se nema veze, al pusti mi neku budalu otisla na Severni pol snima nesto i drka kurac sam gore.

11. Dionizijo državni službenik confirmed čim gleda jutjub preko mobilnog interneta

12. Ma imam sto i nesto giga mesecno nemaze da se sjebe probao sam.
    Moze mozda ako namestam HD snimak i slusam samo sa spotom, a retko radim to, ona radi to.

13. Ne, dionisijo uzeo telefon od provajdera pa je morao da uzme jak paket sa dosta brzog neta da mu bude veca rata a manje kesa za tel ;)

14. Kao neki sto uzmu avto na lizing, daju deo kes, drugi deo kesa stave na stednju, u medjuvremenu evro skoci sa 60 na 110, plus kamata, ispadne da je dobio 20% popusta sto nije platio odma xd

Al sad stegli kurs, majku vam jebem ne obaraj ga Jorgovanka, diži!

15. Sad gledam mts sajt, ovo je nešto novo, ja sam obnovio ugovor pre tri meseca i nisam dobio ovih sto giga gratis uz Miks L

16. Idi u mts i trazi da ti daju onu nano carticu ili tako neku glupost, i namigni teti da ti ubaci. Nije 100 giga gratis nego 100 giga mesecno gratis. I nek ti namesti LTE mrezu umesto 4G ako nijesi do sad. NNČ ;)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.