Разноразно питање

1. a los ti film je li majmune

2. ovo vam pišem sve iz kuhinje u jedan posle ponoći, ova slavina i bojler će me u grob oterati, ali skoro da sam utvrdio da je slavina felerična

3. Pa jeste, ma ne valja to nesto fazon sad. Ko sta radi radjard sempluje namestaj pokuci

4. Ako se ne lepi za prste i ne pusta belu vodicu jedi lagano

5. Jes los pas te jebo :D

6. Onaj koji veruje je veran? Meni kao semanticki najpravilniji pridev izgleda verljiv samo sto on ne postoji. Sta je najpametnije resenje? Npr. u recenici ti si veran meni/njemu, veran je onaj koji prati, postuje, koji je odan.

7. Onaj koje veruje je budala ja da ti kazem xd

8. Poverljiv je slican kao i veran, samo sto je u prvom planu pouzdanost, osoba kojoj mozes da verujes, posten.

9. Ne postoji pridev koji trazis brt. "onaj koji veruje" je to i nema skraceno

10. Poverljiv je onaj koji cuva tajne brt

11. A veran je onaj koji nije neveran jbt u smislu prevare, izdaje itd

12. Verovatno ce biti da takva rec ne postoji. Da li bi onda ja mogao sebe da smatram reformatorom srpskog jezika ako bih ubacio novu rec, "verljiv"? Polaskan sam mogucnoscu. Vec zamisljam svoje ime uklesano u kulturnu istoriju srbije, eno ga onaj, upirace prstom, a ja se kao pravim lud pa skrecem na drugu stranu ulice, da pokazem skromnost.

13. Realan scenario skroz

14. Onaj koji veruje je vernik. Verujuci. Close enough.

Covjek je verujuce bice. U tom smislu on je verujuci.

15. U resavanju ove dileme ja bih se pozvao na Šemsu:

Tvoj korak u kuci
    meni znaci srecu
    u zagrljaj drugom
    nikad poci necu

Verna u ljubavi
    pred tobom cu stati
    ni kap nase srece
    nikom necu dati.

16. koji je tvoj vjeruju?

17. Како се зове она пјевачица појавила се истовремено кад и Сандра Африка исто се зове Сандра има неке лезбејске пјесме

18. секси сандра

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.