Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
inace od retardiranih trol pokusaja Mackastog vise smara samo mod koji mu tura defke na naslovnu.
Amin.
Е, па, за вас које Мачкасти смара (иако годинама није на сајту), ћемо специјално одабрати још неколико његових дефиниција у најскорије време.
Inace Mackasti nije bio meta nego ti ali siguran sam da si to i sam shvatio nego se pravis glup.
Е, па, за вас које Мачкасти смара (иако годинама није на сајту), ћемо специјално одабрати још неколико његових дефиниција у најскорије време.
mnogo sam se potreso.
Je l se dobija ban ako se napise da je Mackasti Surovi? Mislim, to je ipak nesto sto svi znaju.
У, како си ме сад поклопио...
Браво, просветитељко народа. :) Знаш како... И о теби људи свашта онако знају, па јел' би било лепо сад о нечему од тога да пискарамо по форуму? Мислим, ипак је то нешто што сви знају.
Pederski smajli? Zar se i ti time sluzis? Btw, posto je ovo tema raznorazna pitanja, sto meni 5 dana bana za komentar da je gej Srecna Nova i Blagdani tema, a Bleku za to + pominjanje keve 1 dan?
Зашто је обрисан Мали кер???
I mene ovo interesuje
5 дана зато што ти је коментар био чист спем. Ако се људима слави и честита Нова година, пусти их и заобиђи тему. То што си ти надркана, не значи да треба да делиш надрканост са другима, кад њима уопште није до тога. Ја кад сам надркан, одем да трчим, знаш како смирује. Или ако ти се не излази, ако ти се толико блеји на сајту, буди конструктивна па напиши дефиницију о томе како је честитање Нове године геј. А 5 дана је мало, обзиром на чињеницу да си 10 пута досад била банована.
ЕДИТ: А што се тиче Блека, не знам ништа о томе, па не могу да ти одговорим.
Зашто је обрисан Мали кер???
I mene ovo interesuje
Нисам је ја обрисао али ми пада на памет разлог -- зато што није дефиниција можда?
Drugi deo pitanja nisi video, m? Kjut.
A gdje ja mogu da vidim kolko sam puta bio banovan i zbog čega?
Ал смо се бар смејали ко људи... Леба не тражи.
Mislila sam na clana koji je ponovio moj komentar i pomenuo neciju kevu. Dobio je 1 dan?
Ти не можеш да видиш на профилу, али ево:
Želi da moderator "crkne" i usput kleveta.
StefanKostić, 28.12.2011. (na 5 dana)
Spem operativne teme nakon upozorenja. Ima istoriju smaranja i spemovanja.
StefanKostić, 02.12.2011. (na 10 dana)
Јебе модераторе у главу глупу.
Џими, 20.11.2011. (na 10 dana)
Napadi duhovitosti u obliku otvaranja tema za smaranje okoline samim sobom...
Kurd, 25.10.2011. (na 3 dana)
Спем и недолично понашање. Мало хлађења ти неће бити на одмет, таман да се искулираш.
Џими, 21.10.2011. (na 3 dana)
sitan hejt. čudno, zaista.
Lullaby, 14.10.2011. (na 1 dana)
Verska netrpeljivost.
Гроф Влатко Паскачић, 04.09.2011. (na 5 dana)
razgovor na forumu na temi koja nije predvidjena za to drugi ban, zato malo duzi, sledeci min 30 dana
celt, 18.08.2011. (na 5 dana)
Spemovanje foruma. Mala opomena
celt, 13.08.2011. (na 1 dana)
Колико их има, требало би да будеш срећан што никад ниси банован на дуже време. Заправо, чуди ме.
Колико вређања има на овом сајту, да ли стварно мислиш да се сећам? Дај линк да видим.
www.vukajlija.com/forum/teme/37972-srecni-praznici
Verujem da se secas, ali 'ajde.
Fala, braćala, ljubac ko majčica Rusija!
Verujem da se secas, ali 'ajde.
Само му одговорио 'кева ти није имала примедбе' на директну прозивку. Шта с тим?
Џими немој се правити блесав, горе је цитирао њен пост, за који је она добила бан, а доле је одговорио за кеву.....
To je PREKO ponovljenog mog komentara zbog koga sam dobila 5 dana. Znaci ako je za to njegovo za kevu 1 dan, a za moje 'gej' 5, zasto nije dobio 6? Dzimi, ako sam se okanula pisanja konkretnih stvari ne pravi se Tosa. I znas dobro bar ti da mi se jebe za ban i naravno da necu da sad njega banujes naknadno, samo bih volela da prestanes. Znas dobro sa cime. Mozes li? Kad pozelis da mi kenjas iskopaj rupu pa vici o mojim kozijim usima ili mi se obrati na pvt, ovo je previse infantilno, preko bana? Smesno.
Не знам шта хоће заправо. Мислим, обоје су добили краћи бан него што је требало, обзиром на историју банова. Ето, она мало дужи, јер је прва спемовала, овај је цитирао. Мислим, ако се буни, могу ја обома да цепнем по две недеље сад, таман да надокнадимо за гледање кроз прсте.
А и детињасто ми је то. У фазону ''Учитељу, ја сам добила двојку, а он четворку, исто смо урадили!''
И учитељ онда и њему спусти на двојку.