Kad pozelis da mi kenjas iskopaj rupu pa vici o mojim kozijim usima ili mi se obrati na pvt, ovo je previse infantilno, preko bana? Smesno.
На овом сајту си ти та која највише кења, чак људи праве интерне форе за тебе, а јуче сам хтео да дефинишем ''Сереш ко Пуфница'' -- Вукајлијашка верзија фразе 'сереш ко грлица', прокењ у најави.
Hajde malo procitaj svu nasu komunikaciju, pvt i ovako pa vidi ko kenja KOME. To sto ti se ne svidja moje komentarisanje je tvoj problem. Meni se ne svidjaju tvoji debilni trolovi i ne, nisam jedina, cuo si to mnogo puta. Da, jebe mi se za ban, ali mi je pederski sto se neko tako ponasa kao ti nicim izazvan. Nisam te nikada uvredila, a ti samo kenjas na moj racun. I uvek precutim tebi jer te neko meni drag postuje. Znas, to ljudi rade jer te to postovanje tih tebi dragih ljudi. Znas, ono sto ti ne mozes da uradis. I nazvao te je pickurinom u jednom takvoj prilici jer si krenuo da hejtujes mene bez razloga. Uporedjujes moj komentar poput Gej tema sa tvojim komentarima ljudima?! Tipa kad kazes Aurori da je debil? Perspektiva ti je izopacena veoma.
Ne, ja sam rekla da je poenta mog komentara bila da nije u redu da tek tako vredjas ljude (a to radis), a ne da ja tvrdim da konkretno Aurora jeste ili nije debil pa da o tome sad polemisemo, sto si ti implicirao. Jako infantilno se izvlacis. Lepo je sto kuliras vecinu bitnijih napisanih stvari.
Ne, ja sam rekla da je poenta mog komentara bila da nije u redu da tek tako vredjas ljude (a to radis), a ne da ja tvrdim da konkretno Aurora jeste ili nije debil pa da o tome sad polemisemo, sto si ti implicirao. Jako infantilno se izvlacis. Lepo je sto kuliras vecinu bitnijih napisanih stvari.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
На овом сајту си ти та која највише кења, чак људи праве интерне форе за тебе, а јуче сам хтео да дефинишем ''Сереш ко Пуфница'' -- Вукајлијашка верзија фразе 'сереш ко грлица', прокењ у најави.
Видим што ти се јебе за бан.
И учитељ онда и њему спусти на двојку.
И мени је то глупо али ми некако испало ко да избегаваш његов цитат.
Uuuu koko sam tad ispizdeo! I dan danas ne pričamo!
Hajde malo procitaj svu nasu komunikaciju, pvt i ovako pa vidi ko kenja KOME. To sto ti se ne svidja moje komentarisanje je tvoj problem. Meni se ne svidjaju tvoji debilni trolovi i ne, nisam jedina, cuo si to mnogo puta. Da, jebe mi se za ban, ali mi je pederski sto se neko tako ponasa kao ti nicim izazvan. Nisam te nikada uvredila, a ti samo kenjas na moj racun. I uvek precutim tebi jer te neko meni drag postuje. Znas, to ljudi rade jer te to postovanje tih tebi dragih ljudi. Znas, ono sto ti ne mozes da uradis. I nazvao te je pickurinom u jednom takvoj prilici jer si krenuo da hejtujes mene bez razloga. Uporedjujes moj komentar poput Gej tema sa tvojim komentarima ljudima?! Tipa kad kazes Aurori da je debil? Perspektiva ti je izopacena veoma.
Кад сам дошао до овог дела:
Сконтао сам да даље нема расправе.
To je tvoje obracanje ljudima, Dzimi. U tome je poenta. A ne u mom misljenju i stavu o Aurori.
Da, Marko, naravno da izbegava jer mu je to drug.
Па, ти си управо рекла да је жена дебил, ничим изазвана. Нисам ја.
лол
majke mi dijane, vama nije dobro. vratite autor-moderator temu pa se tamo pičkarajte.
no, da pitam, pošto nešto ne idem u te fensi prodavnice, gde ima da se kupi mac, odn m.a.c. šminka?
Реално, фали та тема.
ВАЈ ФИНЛАНД ПОЛИС ФАК ЕСТОНИЈА? ВАЈ?!
Па, где сам ја написао да је она дебил? 0_о
http://www.pouke.org/forum/topic/16866-vehabije-kupile-celo-srpsko-selo-u-bih/
DUBE STO SI PRODO RODNO SELO???
Nisi, ali tvoje 'shvatio sam ovde da nema rasprave' je impliciralo upravo to.
Мене ме занима да ми Цхристине већ једном одговори кад је Швајценегер на Авали?
О чему онда причамо...
daj jebo vas kolje, pišite neke normalne izraze, jedva pokopčam o čemu pričate.
to nešto impliciralo, infarktivno, vako nako... pišite ko ljudi
to nešto impliciralo, infarktivno, vako nako... pišite ko ljudi
ХАХахаххахахахаха :Д
AJ VONT LOJR!!2