Smarko, ako je to tvoja fora reci, ja cu probati da se smejem, ali ne obecavam.
Dzimi, o cemu pricas? Ko je profuknjaca i govedo? Meni? Wtf?
Не. Рекли су Милици да је профукњача и говедо зато што је могла да се дружи с тобом и да будете добре другарице, али је Милица одабрала да те мрзи. Тако сам макар ја сконтао суштину.
Smarko, ako je to tvoja fora reci, ja cu probati da se smejem, ali ne obecavam.
Да, баш ја имам времена да правим налоге по фејсбуку и да се занимам са тим и много волим да петљам вукајлију у приватни живот, да мрзим народ и тако то :)
Надам се да си нај срећнија на свету, пуфница се више не враћа на вујаклију јер је умрла. јел си срећна свињо мала, јеси ли???? ја и њен ујак смо пријатељи човек је сломљен и сви који је знају уживо, а ти си је мрзела иако је ниси знала глупачо мала!! Маја је била душа од човека, прелепа и харизматична, никад јој нисам рекао да пратим вукајлију и да знам под којим је ником кад ми је вукајлијаш показао њихову слику и рекао то је пуфница препозно сам је ал сам ћутао јер је приватна особа и видо сам да није нигде стављала своје слике, не као ти профукњачо мала!!! И тај дечкић са вукајлије је реко да је много добра и приступачна и занимљива девојка и да си и мало нормална могли сте да будете другарице ал ти говедо мало само си кењала на њен рачун!!! Сад слави профукњачо, што ниси ти цркла место ње!
Ovo veze sa zivotom nema. Ja i ne znam njegove prijatelje, niko mene ne zna i ne bi mogao da ovakvu nebulozu pomisli. Ne razumem. I ne kontam sta Milica ima sa mnom. Jesam bila nesto bolesna, ali ovo je skroz besmisleno i glupo. Cak ni moji roditelji nisu znali da sam bolesna tad, tek kad sam ozdravila. Ne kontam, citam i ne pada mi na pamet osoba iz koje price bi ovako nesto napisala.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ПУФНИЦЕ ЗАСХТО СИ ЦРКНУЛА, ДЕЦХКО?
Meni je receno da je pisano i na Vukajliji i na fejsbuku.
Dzimi, o cemu pricas? Ko je profuknjaca i govedo? Meni? Wtf?
Не. Рекли су Милици да је профукњача и говедо зато што је могла да се дружи с тобом и да будете добре другарице, али је Милица одабрала да те мрзи. Тако сам макар ја сконтао суштину.
П00ПХНИТЗЕ ТИ СИ ПОСЛАТА НА НАЗАД НА ЗЕМЉУ СА РАЗЛОГОМ!
Немам појма, ово је принтскрин са фејсбука.
Него каже неки пријатељ твог ујака :))
Мајке ми, нисам се оволико исмијао откад је нова верзија почела, од расправе, преко принтскрина, па до питања.. :)
Molim? Ne kontam iskreno. Mozes li mi prekucati tekst, ne vidim na ovom sranju.
УЈЧЕ ЗАСХТО ПРИШЕЉКУЈЕШ СМРТ. УЈЧЕ ЖЕЛИ НАСЛЕЦТВО
Да, баш ја имам времена да правим налоге по фејсбуку и да се занимам са тим и много волим да петљам вукајлију у приватни живот, да мрзим народ и тако то :)
Prijatelj mog ujaka? Hm. Sa ujakom se nisam cula bar 8 meseci. Moze neko prekucati?
ПУФНИЦЕ:
Ето ти :Д
Још је смјешније кад прочитам опет :Д
Је л' може неко да нађе снимак са концерта Дубиозе?
Али онај што је био на Студио Б, нисам то успео да нађем на ЈуТјубу.
Ovo veze sa zivotom nema. Ja i ne znam njegove prijatelje, niko mene ne zna i ne bi mogao da ovakvu nebulozu pomisli. Ne razumem. I ne kontam sta Milica ima sa mnom. Jesam bila nesto bolesna, ali ovo je skroz besmisleno i glupo. Cak ni moji roditelji nisu znali da sam bolesna tad, tek kad sam ozdravila. Ne kontam, citam i ne pada mi na pamet osoba iz koje price bi ovako nesto napisala.
А нааче што си приватна и приступачна особа :))
Хахаххахаха то :Д
Пуфнице, брате, битно је да си ти оздравила :)
Буди и даље приватна особа :)
Има л' каки детектива на Вукајлији да унајмимо?
Koje je ime?
MULUCA PROFUKNJAČUJE NA FEJSBUKE!
Шта је било? Неко умро, а?
Хахах. Добро, јесте ово за пуфницу пресмешно, али молим вас да се мало фокусирате на моје питање, битно ми је.
Дакле:
Али онај што је био на Студио Б, нисам то успео да нађем на ЈуТјубу.
Koje je ime?
turoban mrak
vrlo slikovito