Хах, ма бијо сам с друштвом, звали ме да се мало опијемо и тако то, и касније сазнам да се видим на снимку, и то бааааш много.
Занима ме као изгледам, пошто знам да сам се малко напијо.
Ima Smarko, napisao je neko da se zove Mrak nesto, na prosloj strani! Hajde molim te pogledaj, ja nemam glupi fejsbuk. I ako nadjes daj mi link profila. Drago mi je sto ste se ismejali, ali meni ovo nije bas duhovito.
Ima Smarko, napisao je neko da se zove Mrak nesto, na prosloj strani! Hajde molim te pogledaj, ja nemam glupi fejsbuk. I ako nadjes daj mi link profila. Drago mi je sto ste se ismejali, ali meni ovo nije bas duhovito.
Не'ам појма, мијењао је име к'о чарапе :)
Ja,od smeha.
Еди, кој ће ти курац Дубијоза? :)
Moze li neko ko ima fejsbuk da potrazi po imenu?
Злочеста пуфница умрла, сад са Блекијем игра домине горе на небу.
Нема Еди снимка, нема га! Није било ни концерта! Светска глобализација води специфичан рат против Еддија и Дубиозе.
Хах, ма бијо сам с друштвом, звали ме да се мало опијемо и тако то, и касније сазнам да се видим на снимку, и то бааааш много.
Занима ме као изгледам, пошто знам да сам се малко напијо.
Прати програм студија б на сајту, они ће тај концерт сада једно 16 пута да понове.
Изгледаш као ја кад сам давао интервју, убиједих водитељку да пада киша, а ниђе облака :)
А то! Еди, веруј ми, не желиш да видиш како изгледаш на том снимку.
Ахахха, шта, као препознао си ме? :Д
Povampirila se pufnica? jujujuju!aaaa
Угасио је профил бре :)
САМО ЗА ПУФНИЦУ, ПЛАЧ МАЈКЕ БОЖИЈЕ
http://www.youtube.com/watch?v=VK4o-fGdihs
Не него изгледаш дебилно као сви кад се напију на неком концерту :)
Eddie: El to oo
http://www.youtube.com/watch?v=2oosmhb0r30
Па знам, јеботе.
Још се види како мотам...ДУВАН!
Dankane, meni stvarno nije duhovito. Ali mi je drago da je tebi lepsi dan zbog toga.
Ко је умро?