Разноразно питање

1. ima brt, eo ja npr 3 godine se nisam logovao ovde, samo pratio sam kladionicu iz ofa uglavnom i to je bilo to

ne znam u cemu je problem tvoj, sta, kao zavistan si od propalog sajta saljivog sadrzaja, ne kapiram?

2. onda ne znam brt, da izvines na izrazu, ili si blago retardiran ili nesto slicno, ne znam sta drugo mogu da ti kazem

3. Cekaj da malo bolje upoznas tilma, shvatices da si se zajebao... Makar za taj deo 'blago'

4. Hoce li posteri biti vraceni posle ovih promena>

5. Ulogovao sam se nakon dugo vremena da pitam nešto na forumu, pošto se nadam da ovdje neko zna.

Pokušavam da nađem jednu pjesmu. Jedino što znam da je stara 20ak godina i kako ide video spot pjesme.

Hip-hop, tehno, tako je nešto žanr, koliko se sjećam.

Video spot ide tako što dvojica likova dolaze u neko napušteno skladište, pronalaze radio ili kasetu i to onda puštaju. Kada upale kasetu stvaraju se neki likovi u crnom koji se bore jedan protiv drugog, nešto kao ples onaj kapoera ili nešto.

Pobjeđuje konstantno lik koji ima kvrge nekakve na glavi. Kada poslednjeg pobijedi ono kao okreće se tim klincima da se bori i sa njima.

Taj lik u spotu bude obučen u crno, međutim nekada skine i majicu.

Znam da je preglupo vjerovatno. Ali pomozite mi za ime Boga. Izludiću.
    :sjedi u ćošku i grize nokte:

Edit
    Pronašao sam
    https://www.youtube.com/watch?v=fhWaT503_l0

6. Bit Strit iz Rakitova

7. даруд сендсторм

8. odgovorite mi čija je je ono defka, lepša nego danicaaaaaa

9. jel moze neko ovde

https://www.ana.rs/forum/index.php?topic=2040.75

da se prijavi i nahvali svekrvu i svekra i to da fledamo kako pizde kalasture ili dajte meni nalog ko ima

10. Манијак
    ima brt, eo ja npr 3 godine se nisam logovao ovde, samo pratio sam kladionicu iz ofa uglavnom i to je bilo to

:Pratio sve i na kraju se ulogovao:

11. Bombas, mislim da Pezos ima ženski nalog tamo. Bila je jaka šega pre 7-8 god kad je postavio pitanje gde i kako može da suzi vaginu, jer joj se dečko žali da je preširoka. Xd

12. Zašto 98.3% riba nosi mobitel u zadnjem džepu?

13. Ali bukvalno ne nosi

14. Nose uglavnom u ruci, one koje i nose tako rade to jer zenske farmerke imaju male dzepove prednje

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.