Разноразно питање

1. Jest da si me zajebo al bar vidim sad kako radi

2. Možda onda moj browser zajebava, jer neke slike mi prikazuje odmah a neke samo kao linkove, pa sam mislio da ima neki fol

3. izvini treba !!! posle okaci sliku odmah.
    edit:zato koci jer nema znake uzvicnika

4. Od kad sam vidio da se citati pišu sa "citat" pa još i naopako, ništa me više ne čudi od Vukajlije. I da si napisao da treba ukucati "ТХЕ СЛИКА" opet bih ti povjerovao...

5. Ahaha vidi labo sto zajebava ljude ovde labo volim te

6. Evo još jedno pitanje, nije toliko nubovsko, samo Koštunica stil: đe su nestali posteri i reakcije? Nisam godinama bio na Vukajliji, i ovo me zanima od kako sam se vratio, a nikako da se sjetim da pitam. Da se nije neko zamjerio Vučiću preko postera?

7. Ajde bre ne jedi govna

Što jedem govna? Stvarno nemam pojma zašto su ukinuti...

8. Solidan degenerik

Šta me jebete svi? Stvarno nemam pojma šta se desilo. Oće mi neko odgovoriti?

9. Ja mislim da je bombas najbolje razumeo tu situaciju oko postera, ja bih se njemu obratio za mišljenje..

10. Nek objasni onda on ili bilo ko ko zna, jebote postavio sam ovde najnormalnije pitanje, a ovi me napadaju ko da sam napisao da podržavam Hitlera ili tako nešto O.o

11. Ima veze sa Vučićem, nemačkim špijunima i prodajom sajta, da ti ne pričam sad... Ne smemo da otkrivamo previše jbg

12. Jel me zajebavaš? Ja sam Vučića bezveze spomenuo iz zajebancije, jer znam da je on uvek cenzurisao i uklanjao svakog ko ga spomene u negativnom kontekstu. Jel mi može iko ispričati cijelu priču? Jer bombaš ili nije tu trenutno, ili ga baš boli kurac da odgovara

13. Cela priča: tražiš malo pažnje u subotu uveče jer nemaš prijatelje.

14. Cela priča: tražiš malo pažnje u subotu uveče jer nemaš prijatelje

Aj napuši se kurca majmune, ako nećeš već da mi odgovoriš nemoj ni da jedeš govna

15. Ako je tema toliko osjetljiva kao što izgleda da jeste, nek mi neko napiše u privatnu poruku? Sad me pogotovo interesuje o čemu se radi. Nije mi cilj da talasam ili da udaram nekome na bolnu tačku, neću nikom ništa prenositi, samo hoću ja da znam

16. @Mali mujo

Idi na kaizenov profil, link "postovi na Forumu" i videces dve teme odgovarajucih naslova, najbolje ces tako saznati. A bomb će ti onda ispričati svoju interpretaciju dogadjaja...

17. Idi na kaizenov profil, link "postovi na Forumu" i videces dve teme odgovarajucih naslova, najbolje ces tako saznati. A bomb će ti onda ispričati svoju interpretaciju dogadjaja...

Hvala ti što si jedini normalan ovde izgleda. Sad ću pogledati.

18. ko da sam napisao da podržavam Hitlera

Hićo je kul, niko te ne bi dirao zbog njega.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.